Anadolu Efes-CSKA Moskova Maçı Ne Zaman?

Temsilcimiz Anadolu Efes'in Euroleaague'de CSKA Moskova ile oynayacağı karşılaşmadan önce basketbolseverler, ''Anadolu Efes-CSKA Moskova saat kaçta, maç hangi kanalda yayınlanacak?'' araştırmaları yapmaktadırlar.

08.10.2021-15:49 - (Son Güncelleme: 08.10.2021-15:57) Anadolu Efes-CSKA Moskova Maçı Ne Zaman?

Temsilcimiz Anadalo Efes, Turkish Airlines Euroleague 2. hafta maçında zorlu CSKA maçına çıkacak. Anadolu Efes, 2. hafta maçında CSKA Moskova'yı konuk edecek. İlk maçta Real Madrid'e 82-69 kaybeden Anadolu Efes, CSKA karşısında ilk galibiyetini almak için sahada olacak. 2020-21 sezonunda 'Yılın Koçu' seçilen Anadolu Efes'in başantrenörü Ergin Ataman, karşılaşma öncesi, ödülünü EuroLeague CEO'su Jordi Bertomeu'dan almak isteyecek. Zorlu maç öncesi basketbolseverler Anadolu Efes- CSKA Moskova maçı öncesi araştırmalar yapmaya başladılar. Bizler de sizler için zorlu maç ile ilgili bilgileri derledik.

ANADOLU EFES-CSKA MOSKOVA MAÇI NE ZAMAN?

Temsilcimiz Anadolu Efes ile CSKA Moskova maçı 8 Ekim Cuma günü oynanacak.

ANADOLU EFES-CSKA MOSKOVA MAÇI SAAT KAÇTA?

Anadolu Efes ile CSKA Moskova saat 20.30'da oynanacak.

ANADOLU EFES-CSKA MOSKOVA MAÇI HANGİ KANALDA?

Anadolu Efes ile CSKA Moskova maçı beIN Sports 3 ekranlarından yayınlanacak.

ANADOLU EFES-CSKA MOSKOVA MAÇI MUHTEMEL KADROLAR

Anadolu Efes: Shabe D. Larkin, Chris Singleton, Doğuş Balbay, Tibor Pleiss, Krunoslav Simon

CSKA Moskova: Alexander Khomenko, Andrei Lopatin, Ivan Ukhov, Johannes Vogtmann, Danila Pokhodiaev

ANADOLU EFES-CSKA MOSKOVA MAÇI ÖNCESİ DETAYLAR

Anadolu Efes, zorlu maçtan önce Avrupa arenasındaki 729.maçına CSKA Moskova karşısında çıkacak. Geride kalan 728 karşılaşmada 415 galibiyet ve 313 yenilgi alan lacivert beyazlı takım Turkish Airline EuroLeague'de ise 481. maçına çıkacak. Anadolu Efes, Avrupa'nın kulüpler bazında en büyük şampiyonasında daha önce oynadığı 480 müsabakada 258 galibiyet ve 222 yenilgi aldı.

ANADOLU EFES-CSKA MOSKOVA MÜCADELESİNDEKİ SON DURUM

Anadolu Efes ile CSKA Moskova, Avrupa kupalarında şimdiye kadar 33 kez karşı karşıya geldiler. Bu mücadelelerden lacivert beyazlı ekip 12 galibiyet elde etti. 21 kez ise CSKA Moskova'ya yenildi. Söz konusu takımlar arasında EuroLeague'de oynanan 26 mücadelede ise Anadolu Efes 6 kez CSKA Moskova ise 20 kez galibiyet elde etti. Zorlu maç öncesi Anadolu Efes zorlu mücadeleden kesinlikle galibiyet ile ayrılmak istiyor. Ergin Ataman'ın öğrencilerine yoğun bir şekilde motivasyon verdiği aktarılıyor. Taraftarlar da zorlu maçı heyecanla beklemeye başladılar.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal