23.03.2020-08:34 (Son Güncelleme:23.03.2020-08:31)

Zlatan Ibrahimovic’nın Yerine Sörloth!

İtalyan medyası, İbrahimovic'in gitmesi halinde Milan'ın, Napoli'den Milik ya da Trabzonspor'dan Sörloth'u transfer edeceğini belirtti. Trabzonspor Yönetimi ise olası bir yüksek teklif karşısında 6 milyon Euro'luk satın alma opsiyonunu kullanmayı ve Norveçli futbolcuyu önemli bir fiyata göndermeyi düşünüyor.

Dünya futbol tarihinin en iyi kulüplerinden biri olan fakat son zamanlarda eski günlerini özleyen Milan'dan, Alexander Sörloth'a yakın takip.

İtalyan basınında yazılan haberlere göre Çizme temsilcisi, 38 yaşındaki Zlatan İbrahimovic'in sezon bitiminde kulüpten gitme ihtimaline karşı adaylarını belirledi. Kırmızı-siyahlıların transfer gözdelerinin en başında Napoli'den Arkadiusz Milik ve Trabzonspor'dan Sörloth yer alıyor.

30 MİLYON EURO!

İngiliz temsilcisi Crystal Palace'tan iki seneliğine kiralanan Sörloth'un, 6 milyon Euro'luk satın alma opsiyonu Trabzonspor'da bulunuyor. Bordo-mavili yönetim olası bir astronomik ücret karşısında bu satın alma hakkını kullanıp Norveçli yıldızı renklerine bağlamayı ve yüksek bir fiyata Sörloth'u satmayı istiyor. Kariyerinde İngiltere Premier Lig geçmişi de olan 24 yaşındaki oyuncu için idarenin istediği en düşük bonservis 30 milyon Euro.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr