01.05.2024-12:45 (Son Güncelleme:01.05.2024-12:45)

Metin Akpınar'ın ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu kendisine gelen mesajları ifşa etmişti. Nebioğlu bu kez tarih vererek gerçekleri açıklayacağını duyurdu.

1


Metin Akpınar'ın ikiz kızlarından Duygu Neioğlu kendisine gelen mesajları ifşa etti. Annesi Suphiye Orancı'nın gerçekleri açıklamasını isteyen Duygu Nebioğlu, hafta içinde 1980'li yıllarla ilgili anlatacaklarının olduğunu duyurdu.

2


Metin Akpınar'a babalık davası açan ve kazanan Duygu Nebioğlu, "Ablamın babası da ünlü bir gazeteci" sözleriyle gündeme bomba gibi düşmüştü. Nebioğlu'na sosyal medya üzerinden atılan bir mesaj ise ortalığı karıştırmıştı.

3


Türkiye, Duygu Nebioğlu'nun iddialarıyla sarsılmaya devam ediyor. Nebioğlu, babasının oyuncu Metin Akpınar olduğunu açıklamış ve yapılan DNA testleriyle bunu kanıtlamıştı. Ablası Dilara Gülatan'ın babasının da gazeteci Uğur Dündar olduğu iddiasını ortaya atarak Türkiye'yi karıştıran Nebioğlu, Dündar'ın Adli Tıp'tan gelen DNA raporuna itiraz edeceklerini belirtirken, sosyal medyadan çarpıcı açıklamalarda bulunmaya devam ediyor.

4


Nebioğlu, "Muhteşem ötesi, mucizeler diyarındayız. Hani o kendini bilmez grup kendini çok güçlü sanıyor ya! Kaç kere mezarlardan çıktığımızı bilmiyor. İşte bu yüzden yapacaklarımızın önüne hiçbir kötülük geçemeyecek. Az kaldı. Beni tanımıyorsanız. Bu olaylar bitsin, hangi düzeni bozmak istediğimi anlayacaksınız." sözleriyle merak uyandırmıştı.

5


İki kız kardeşinin daha babasının kim olduğunu araştıran Duygu Nebioğlu, annesi adına açılan sahte bir sosyal medya hesabından mesajlar aldığını söyleyip mesajları ifşa etti. Mesajlarda, "Ne oldu Duygu? İşine gelmeyince yorumlara kapadın.

6


İnşallah Metin Akpınar sana zırnık miras bırakmaz. Annemi arıyorum diye Müge Anlı'ya çıktın, döndün ablalarına babalarına geldin." ifadeleri yer alıyordu.

7


Duygu Nebioğlu aldığı mesajlara, "Biraz daha üreterek yaz. Tezlerini nasıl çürüttüğümü hafta içi anlatıyorum. 1980 yıllarını konuşacağız" açıklamasını yaptı.

Suphiye Orancı'nın mesajından sonra öfkeden deliye dönmüştü: Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu tarih vererek duyurdu!
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME

Usta oyuncu Nebahat Çehre'den korkutan h...

Ünlü oyuncunun oğlu cinsiyet değiştirece...

Hangi ünlüler alevi kökenli?

Ünlü şarkıcı iç çamaşırlarıyla alışveriş...

Gülşen'in yeni klibi gündem oldu: Transp...

Yunus Emre ve Aleyna arasında neler oluy...

Gaddar dizisinde ''Adnan Oktar'' örgütü...

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal arasın...

İrem Derici itiraf etti, Hülya Avşar day...

Ezgi Mola'dan Masumlar Apartmanı itirafı...