04.05.2024-15:29 (Son Güncelleme:04.05.2024-15:29)

Gerek açıklamalarıyla gerekse yoğun özel hayatıyla adından söz ettiren ünlü şarkıcı İrem Derici, Hülya Avşar'ın konuğu oldu. Aşk hayatıyla ilgili itirafta bulunan Derici'ye Hülya Avşar'dan cevap geldi.

1


Dillere pelesenk olan şarkılarıyla adından söz ettiren İrem Derici, "Zorun Ne Sevgilim?", "Kalbimin Tek Sahibine" ve "Dantel" gibi şarkılarla hafızalara kazındı.

2


Survivor'ın eski yarışmacısı Atakan Işıktutan’dan ayrılan Derici, yönetmen Gökhan Fırat ile yeni bir aşka yelken açmasıyla gündeme geldi.

3


Sosyal medya paylaşımları ve argo yorumlarıyla dikkat çeken İrem Derici, Hülya Avşar'ın sunuculuğunu yaptığı Youtube'da yayınlanan 'Bir Hülya Avşar Sohbeti' programına konuk oldu.

4


Aşk hayatıyla ilgili konuşan İrem Derici daha önce aldatıldığını da açıkladı. İlişkileri hakkında konuşan Derici, şunları ifade etti:

5


"Ben de tahammül yok. En uzun ilişkim 1. buçuk sene sürdü. Gidişat neyi gösterecek belli olmuyor. Bir kere aldatıldım mecbur bırakıp gitmek zorunda kaldım onun haricinde bütün ilişkilerimde hep ben gittim. Benim ki daha büyük yarışı değil ama hep ben gittim. Seviyorken de ben gittim bir arkadaşıma yamuk yapıldı diye ben gittim. Gidipte tekrar barıştığım kimse olmuyor."

6


Derici, "Ben her seferinde ilk kez aşık olmuşum diyorum" deyince araya Hülya Avşar girdi. Avşar,' Kadın da erkek de başladıkları ilişkilerde hep bunu söylerler. Kimse kimseye dürüst değil' ifadelerini kullandı. Ağır bir tempoda çalıştığını belirten Derici'ye, Avşar şu yanıtı verdi: "Bence ilişkilerin senden dolayı bitiyor. Çünkü yoğun bir tempoda çalışıyorsun. Ben erkek olsam seni bırakır giderim."

İrem Derici itiraf etti, Hülya Avşar dayanamadı: ''Ben de erkek olsam seni...''
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME

Adnan Oktar ve örgütü Gaddar'da: Dağhan,...

Kim Milyoner Olmak İster’de duygusal anl...

Ünlü oyuncu Ümit Erdim ve Seda Erdim boş...

Yalı Çapkını'nda akıl almaz çekim hatası...

Gülşen yeni teklisi ''Bal'' için gün say...

Son bölümü yetiştirememişlerdi: Bahar di...

Survivor Yunanistan aşk adası oldu! Kame...

Ünlü oyuncu apar topar hastaneye kaldırı...

Eda Ece kızı Mina ile ayna pozu verdi! O...

Erdal Özyağcılar hangi dine mensup?