02.09.2020-17:13 (Son Güncelleme:02.09.2020-17:10)

Nagatomo: 'Teklif Gelince Hemen Evet Dedim'

Galatasaray'ın eski sol beki Yuto Nagatomo, Marsilya'ya imza atmadan önceki sürecinden ve Fransız kulübü ile ilgili düşüncelerinden bahsetti.

Galatasaray ile karşılıklı anlaştıktan sonra Olimpik Marsilya'nın yolunu tutan Japon futbolcu Yuto Nagatomo, transferi sonrası açıklamalar yaptı.

Sol bek için rakabete gireceği Jordan Amavi ile ilgili açıklamalarda bulunan Nagatomo, "Amavi, muhteşem bir oyuncu. Bu sezon birçok maç oynanacak ve çok fazla kulvarda mücadele olacak. Bu nedenle sezon boyunca Amavi, ilk 11'de oynayamaz." ifadelerini kullandı.

'TEKLİF GELİNCE HEMEN 'EVET' DEDİM'

Marsilya'ya neden imza attığına ilişkin gelen soruya Japon yıldız, "Beni başka takımlar da istedi ama Marsilya'da oynamak rüya gibiydi. Marsilya'dan teklif geldiğimde menajerime, 'Hemen kabul et' dedim." şeklinde konuştu.

'7.5 YIL INTER'DE OYNADIM! BASKI NORMAL'

Nagatomo, "Ben çok çalışan biriyim. Profesyonelliğimden ödün vermem. 34 yaşındayım ama hala çok koşarım. Baskıdan çekinmem, baskıyı severim. 7.5 yıl Inter'de oynadım. Japonya için 100'den fazla maça çıktım. Dünya Kupası'nda mücadele ettim. Baskı, benim için normal." değerlendirmesinde bulundu.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr