12.10.2019-15:38 (Son Güncelleme:12.10.2019-15:36)

Milli Takım Arnavutluğu Devirdi, Acun Ilıcalı Çoştu!

Arnavutluğu 1-0 devirdiğimiz maçta Acun Ilıcalı, milli coşkuya ortak oldu.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı A Milli Takım'ın Arnavutluk zaferini statta takip ederken maç sonu yaşanan coşkuya ortak oldu.

EMRE VE BURAK, ACUN ILICALIYA EL SALLADI

Instagram hesabından paylaşımlarda bulunan Ilıcalı, Burak Yılmaz ve Emre Belözoğlu ile göz kontağı kurarken galibiyet sevincini dostlarıyla yaşadı. Emre ve Burak, locada maçı izleye Ilıcalı'ya el sallarken ikilinin maç sonu sevinci görülmeye değerdi.

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, maç sonunda açıklamalarda bulundu.

"ARNAVUTLUK İLK MAÇA DAHA ORGANİZEYDİ"

Arnavutluk takımının oynadıkları ilk maça göre daha iyi durumda olduğunu belirten Güneş, "Arnavutluk, ilk maça göre daha kompak oynadı. İkinci ve üçüncü bölgede etkili bir takım. Defansını rahat bırakırsanız, uzun toplarla etkili çıkıyorlar. Bu maçı da kazansalardı şansları olacaklardı. Fizik olarak da iyi bir takım. Maçı taşıyacak oyunculardan kurulu bir takım. Onları da tebrik ediyorum" dedi.

"NE RENKTEN OLURSAK OLALIM HEPİMİZİN KANI KIRMIZI"

Taraftarların bugün yaptığı desteğe de övgüler yağdıran Şenol Güneş, "Bu tip maçları kazanmak önemli. Bu da bir tecrübe. Katıldığımızda bu tecrübe ikiye katlanacak. Oynayamayan oyuncu da oynayabilir. Savunma oyuncularımızın hepsi iyi niyetl, savaşçılar. Bugün geriden oyun kurmak için Merih ile Kaan'ı oynattık sonra Çağlar'ı soktuk. Fenerbahçe'nin sahasında bütün takım taraftarlarının desteğini vurgulamak gerekir. Ne renkten olursak olalım sonuçta hepimizin kanı kırmızı. Kan rengimizi değiştiremeyiz" ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr