07.04.2020-10:25 (Son Güncelleme:07.04.2020-10:15)

'Hüseyin Eroğlu, Anca Beden Eğitimi Öğretmeni Olur'

Fenerbahçeli eski oyuncu ve spor yorumcusu Abdülkerim Durmaz, Fenerbahçe'nin teknik adam arayışı ve gündeme gelen hocalarla alakalı flaş yorumlar yaptı.

Fenerbahçe’de futbol ekibinin teknik adamlığ arayışları devam ederekn, Marcelino’dan Eusebio Di Francesco’ya, Hüseyin Eroğlu’ndan Yalçın Koşukavak’a kadar birçok hoca gündeme gelirken Fenerbahçe camiasının sembolleşmiş isimlerinden Abdülkerim Durmaz flaş değerlendirmeler yaptı.

Durmaz, Hüseyin Eroğlu ve Yalçın Koşukavak gibi hocaların isimlerinin anılması eziyet olur derken; ‘Bir Fenerbahçeli olarak bunu saçma bile bulamıyorum adının geçmesi bile hocalar için iyi ama Fenerbahçe için ayıp hiç konuşulacak bir şey bile değil. Bu isimleri kim düşünüyor Fenerbahçe anaokulu mu! Herkes aklını başına toplasın burası Fenerbahçe. Altınordu’da yatılı çocukları çalıştırmaya benzemez Hüseyin Eroğlu anaokul talebisi mi yetiştirecek, Yalçın Koşukavak ile birlikte ancak Fenerbahçe kolejine beden eğitimi hocası olurlar.’ sözlerini söyledi.

‘Marcelino, Eusebio Di Francesco veya Erol Bulut olabilir’

Abdülkerim Durmaz, Fenerbahçe’nin görüştüğü söylenen Marcelino, Eusebio Di Francesco ve adı sürekli olarak Fenerbahçe ile gündeme gelen Erol Bulut içinse ‘Bu isimler Fenerbahçe için olabilir ancak ekiplerinin iyi oluşturulması gerekiyor detaylı bir çalışma lazım’ diye konuştu.
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr