10.05.2022-19:29 (Son Güncelleme:10.05.2022-19:29)

Günlük burç yorumları 11 Mayıs 2022 Çarşamba

Herkesin merak ettiği; gazetelerde, dergilerde ya da internet üzerinde karşısına çıktığında bakmadan geçemediği konulardan birisi de günlük burç yorumlarıdır. Peki günlük burç yorumunuz neler söylüyor? 11 Mayıs Çarşamba Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık günlük burç yorumlarını sizler için derledik.

Nerede olursa olsun karşınıza çıktığında okumadan geçemediğiniz, merak edilen konuların başında yer alan burç yorumları her kesimin dikkatini çeken bir konu. Peki 11 Mayıs Çarşamba günü sizleri neler bekliyor? Burcunuz size kariyeriniz, işiniz, aşk hayatınız hakkında neler söylüyor? İşte 11 Mayıs Çarşamba günlük burç yorumlarınız...

11 Mayıs Çarşamba; Jüpiter, Koç burcuna geçiş yaparken Ay'da Başak burcunda doğru ilerliyor. İş hayatınız ile ilgili önemli gelişmeler yaşanabilir. Olası durumları içsel olarak değerlendirerek, işinizi daha iyi bir pozisyona taşımak için her zaman olduğundan daha fazla çabalayacaksınız.

Günlük burç yorumunuz neler söylüyor?


Koç Burcu 11 Mayıs Çarşamba

Duygularınızda yanılmaktan korkunuz yok. Ticari olarak düşündüğünüz her konuda kaybetmenin de var olabileceğini hatırladığınız an, motivasyonunuz hızla yükseliyor. Bugün, sağ mı yoksa sol mu gibi benzer konular içerisine sürükleyecek sorunlardan uzak kalmayı başaracaksınız. Hayal ettiğiniz konulara planlı bir şekilde yaklaşmak istiyorsunuz.


Boğa Burcu 11 Mayıs Çarşamba

Sevgili Boğalar, hayatta sizin etkide bulunabileceğiniz alanlarında var olduğunu unutmayın. İş hayatınızda bazı belirsiz durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Eşinizin ya da partnerinizin kaynaklarından ve gelirlerinden olumlu bir şekilde faydalanabilirsiniz. Sigorta ve vergi konularında şans sizden yana görünüyor. Her ne olursa olsun özel yaşantınız hayatınızın geri kalan diğer alanlarından daha fazla ön planda yer alacaktır.


İkizler Burcu 11 Mayıs Çarşamba

Ortaklı para konuları gündeminizde olabilir. Korktuğunuz ve endişelendiğiniz konularla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Elinizde olmayan sebeplerden dolayı yaşadığınız süreçleri kabullenebilirsiniz. Finansal konularla ilgili yapılanmaya gitmek isteyebilirsiniz. Bu durum duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşturabilir.


Yengeç Burcu 11 Mayıs Çarşamba

Aşk hayatınızda yaşadığınız küçük sıkıntılar bugün itibarıyla son buluyor. İş hayatınızda sergilediğiniz aceleci davranışlar sizi zora sokacak ve siz bunun farkında değilsiniz. Maddi konularda ise hızlı ve başarısız kararlar alıyorsunuz. Daha önce bunun zararını görmüş olsanız da yine de akılsızca davranıyorsunuz. Ruhsal olarak rahatlamak istiyorsanız en kısa sürede tam olarak ne istediğinize karar vermelisiniz.


Aslan Burcu 11 Mayıs Çarşamba

İş hayatınızda yaşayacaklarınız bugün gündemiz de çoğunlukla yer alabilir. Üstlerinizle olan iletişiminiz özen gösterin. Sorumlu olduğunuz konuları maddi kaynaklara çevirmek isteyebilirsiniz. Karar alırken aceleci olmayın. Gün içerisinde değişebilecek konular canınızı sıkabilir. Güçlü kişilerin sizlere verdiği destekle sorumluluğunuzda artış yaşanabilir.


Başak Burcu 11 Mayıs Çarşamba

Sevgili Başaklar, orijinal düşüncelere sahip olan kişileri seviyorsunuz fakat hemen samimi olamadığınızdan kişileri kendi bağlamınızda irdeliyorsunuz. Bugün ise maddi konularda ilginç araştırmalar içinde olacaksınız. Özgürlüğünüzü kanıtlayarak, farklı kişilerin fikirlerini baz alarak, kazançlarınızda belirleyici işler yapacaksınız.


Terazi Burcu 11 Mayıs Çarşamba

Gerçekleştireceğiniz faaliyetler açısından beklenmedik durumlar söz konusu olabilir. Kaynaklarınızı değerlendirme konusunda ise şansınız oldukça fazla görünüyor. İçinizdeki o gücün fark etmeli ve yaklaşımlarınızı buna göre belirlemelisiniz. Böylece olumlu gelişmeler elde edebilirsiniz. Karar verirken de herhangi bir sorunla karşı karşıya kalmayacağınız da önemli olacak. Arzu ettiğiniz şeylere ulaşmanız zor olmayacak.


Akrep Burcu 11 Mayıs Çarşamba

Bugün, arkadaş çevrenizde bitirdiğinizi düşündüğünüz ilişkileriniz yeniden gündeminize gelebilir. İşlerinizde ise iletişimin yoğunluktan dolayı dikkatiniz oldukça dağınık. Yakın çevrenizde size ihtiyaç duyan olan kişiler olabilir. Gün içerisinde öğreneceğiniz yeni haberler sizi şaşkına çevirebilir. Ticari konular ile ilgilenebilirsiniz. Aldığınız sorumlulukların ilerlemesi için mücadele edebilirsiniz.


Yay Burcu 11 Mayıs Çarşamba

Bugünlerde iş hayatınızda olgunlaşmış gibisiniz. Fakat bu durum sizi hemen gevşetmesin. Aldığınız tedbirleri elden bırakmamalısınız. Özellikle de bugünlerde her şeyi fazlasıyla dikkatli bir şekilde incelemeniz yararınıza olabilir. Aşk hayatınızda ise kötü günleri geride bırakıyorsunuz. Kendinize yeni, bembeyaz bir sayfa açmanızın zamanı gelmiş gibi duruyor. Sırtınızdaki ağrılar şu sıralar sizi üzebilir.


Oğlak Burcu 11 Mayıs Çarşamba

Bugün, finansal konularda sizi huzursuz eden ve duygusal paylaşımlarda güven duygunuza hasar veren gelişmelere karşı daha kabullenici olmaya çalışmalısınız ve her şeyi akışına bırakmalısınız. İlerleyen günlerde çocuklar ve gelecekleriyle ilgili konularda alacağınız haberler yeni kararlar getirebilir. Yaratıcı çalışmalar ve aşka dair yeni karılaşmalar sizi canlandırabilir.


Kova Burcu 11 Mayıs Çarşamba

Kendinizi ifade edecek konularda kendinizden emin bir şekilde adım atarken çevrenizdekilerden sizlere karşı gelen sitemlere aldırış etmemelisiniz. Ay'ın bulunduğu konuma bakıldığında ise sevdiğiniz kişiyle ilişkinize daha gerçekçi ve mantıklı olarak bakmanızı sağlıyor. Karşılıklı olarak fikir alış verişi içerisinde olacak, disiplin duygularınızı kullanacaksınız.


Balık Burcu 11 Mayıs Çarşamba

Bir süredir canınızı fazlasıyla sıkan süredir problemler çözümlenmeye başlıyor. Bugün aktif kişilerden ya da gruplardan gelecek maddi-manevi destekler size umutlandırabilir. Ortaklı işlerden, kira, prim gibi geciken alacaklarınız varsa bugün onları da tahsil edebilirsiniz. Ayağınızı sağlam yere basarak ilerleme şansınız var. Aynı zamanda ihmal ettiğiniz partnerinize daha fazla zaman ayırmalısınız.

isililyas@haber365.com.tr