21.03.2018-10:57 (Son Güncelleme:21.03.2018-10:52)

Fenerbahçe'nin Efsanevi Kaptanı Alex'ten Pişmanlık! Daha Profesyonel Davranabilirdim

Fenerbahçe'de oynadığı dönem Aykut Kocaman ile problem yaşayan ve o dönemde sosyal medya üzerinden yapmış olduğu açıklamalar ile takımdan gönderilen Alex de Souza'dan bu husus ile alakalı bir açıklama geldi.

Fenerbahçe'nin efsanevi kaptanı Alex de Souza, kulüp tarihine ismini altın harflerle kazırken o dönem takımın başında olan Aykut Kocaman ile yaşadıkları problem neticesinde Fenerabhçe'den gönderilmişti.

Böylesi üzücü bir duruma sebep olan olay, Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk karşılaşmasında Rusya'da Spartak Moskova ile oynayan ve 2-1'lik mağlubiyet sonrasında Alex'in sosyal medya üzerinden Aykut Kocaman'ın kendisini kıskandığını ifade etmesiydi. Bu sözlerden sonra efsanevi kaptan Alex o tweetini sildi fakat köprüleri attıktan sonra bugüne dek bu husus hakkında tam bir yorumda bulunmamıştı. Fenerbahçe'nin eski kaptanı bu konuda ilk defa konuştu.

İŞTE ALEX'İN O TWEET İLE ALAKALI PİŞMANLIĞI

Alex de Souza, o dönemde atmış olduğu tweeti hakkında açıklamada bulunarak: "O sezon sosyal medyayı üzerinden yanlışlar yaptım. Şu anda bunu net bir ifade ile belirtebilirim. Ayrıca o sezon kulüp içindeki konumuma dönüp baktığımda böyle bir davranışta bulunmamalıydım. Daha sorumlu davranabilirdim" dedi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr