21.01.2022-13:47 (Son Güncelleme:21.01.2022-13:47)

Fenerbahçe İki Futbolcusunun Koronavirüs Testinin Pozitif Çıktığını Duyurdu!

Fenerbahçe yaptığı resmi açıklamada iki futbolcusunun Koronavirüs testiğinin pozitif olduğunu duyurdu.

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'de kritik gelişmeler yaşanıyor. Sarı lacivertlilerde son gelen olay gündeme bomba gibi düştü. Fenerbahçe'de yapılan son açıklamada takımın iki futbolcusunun yapılan testler sonucunda Koronavirüs test sonucunun pozitif çıktığı duyuruldu.

RESMİ AÇIKLAMA YAPILDI

Fenerbahçe resmi web sitesi ve sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada iki futbolcusunun yapılan test sonuçlarında Koronavirüse yakalandığını duyurdu. Sarı lacivertliler yaptığı resmi açıklamada, 'Rutin yapılan Covid-19 PCR testinde iki futbolcumuzun sonucu pozitif çıkmıştır. Oyuncularımızın sağlık durumları iyi olup tedavi ve izolasyon süreci başlamıştır.' ifadelerine yer verdi.


AÇIKLAMALAR BÜYÜK YANKI UYANDIRDI

Fenerbahçe'nin resmi olarak 2 futbolcusunun Koronavirüse yakalanmasını duyurması çok büyük yankı uyandırdı. Yaşanan gelişmeler gerek Fenerbahçe takımını gerek Fenerbahçeli taraftarları oldukça endişelendirdi. Yaşanan gelişmelerin ardından Fenerbahçe'de hangi futbolcuların Koronavirüs salgınına yakalandığı büyük merak konusu haline geldi. Sarı lacivertlilerde hangi futbolcuların test sonucunun pozitif çıktığı belirtilmezken, takımdaki gelişmeler büyük bir merakla takip edilmekte. Süper Lig ekibi Fenerbahçe son olarak kendi evinde, Altay karşısında 2-1'lik galibiyet ile ayrılmıştı.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr