26.03.2024-10:09 (Son Güncelleme:26.03.2024-10:27)

Türk futbolunun en sevilen isimlerinden olan ''İmparator'' lakaplı ünlü teknik adam Fatih Terim’in küçük kızı Buse Terim'den üzücü bir haber geldi. Terim, 2014 yılında nikah masasına oturduğu Volkan Bahçekapılı ile ayrılıyor. Çiftin iki kız çocuğu bulunuyor.

1


Ünlü teknik adam 'İmparator' lakaplı Fatih Terim’in küçük kızı Buse Terim, 2014 senesinde şatafatlı bir düğünle evlendiği Volkan Bahçekapılı ile yollarını ayırdı.

2


Çift 10 yıllık evliliklerini anlaşmalı olarak sona erdirmeye karar verdi.

3


Buse Terim’in ‘evlilik birliğinin temelinden sarsılması’ gerekçesiyle açtığı anlaşmalı boşanma davası bugün saat 10.15’te İstanbul 3. Aile Mahkemesi’nde görülecek.

4


Aralarında Türk futbolunun ünlü futbolcularının da olduğu çok sayıda kişiyi gizli fon vaadiyle dolandıran Deniz Bank şube müdürü Seçil Erzan davasında Buse Terim'in eşi Volkan Bahçekapılı'nın da adı geçmişti.

5


Geçtiğimiz yıl Volkan Bahçekapılı ve kuzeni eski futbolcu ve teknik direktör Emre Belözoğlu, savcılığa verdikleri ifadelerde nasıl ikna olduklarını ve ne kadar yatırdıklarını açıklamıştı.

6


Ünlü çiftin Seçil Erzan olayından sonra arasının bozulduğu ve boşanma kararı aldıkları iddia ediliyor. Çift, dava için yayın yasağı kararı da aldırdı.

7


Geçen aylarda sosyal medyadan birbirlerini takipten çıkan Buse Terim ve Volkan Bahçekapılı’nın ayrılacakları iddia edilmiş ancak daha sonra çift evliliklerine bir şans daha vermişlerdi.

Fatih Terim'in kızı Buse Terim boşanıyor! 10 yıllık evlilik sona eriyor: Seçil Erzan detayı...
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME

Seda Sayan ''Türk aile yapısını bozmak''...

Engin Altan Düzyatan'dan üzücü haber: Am...

Uğur Dündar 39 sene önce verdiği röporta...

Milli Voleybol takımın yıldızı Melissa V...

Ceyda Düvenci'nin regl açıklaması ülkeyi...

Bahar ve Nihal Candan aylardır cezaevind...

Müge Anlı'da skandal olay: 15 yaşındaki...

Ünlü oyuncu apar topar hastaneye kaldırı...

Gülşen'in yeni klibi gündem oldu: Transp...

Tolga Sayışman kaza anlarını anlattı: ''...