26.05.2022-10:36 (Son Güncelleme:26.05.2022-10:49)

Burcu Esmersoy 7 markayla anlaştı: Bir aylık kazancını duyan hayranları şaşkına döndü

Kariyerine spor spikerliği olarak başlayan ve son dönemlerde Instagram fenomeni haline gelen Burcu Esmersoy’un aylık kazancı, duyanları hayrete düşürdü. İşte son bir ayda 7 markayla anlaşan Esmersoy’un aylık geliri…

Sosyal medyanın en gözde isimlerinden biri olan Burcu Esmersoy, güzelliği kadar günlük kazancıyla da dikkat çekiyor. Instagram hesabında 4 milyon takipçisi bulunan güzel sunucu Burcu Esmersoy’un, bir ayda 7 markayla anlaştığı iddia edildi. Esmersoy’un aylık kazancının ise günlük 116 bin TL olduğu konuşuluyor.

Günlük kazancı bir servet

Geçtiğimiz günlerde kendisinden 15 yaş küçük sevgilisi ile yaza nikah masasına oturacağını itiraf eden Burcu Esmersoy, ınstagram paylaşımları ile dikkatleri üzerine çekiyor. Bir ayda 7 markayla anlaşan Esmersoy’un, yıllık kazancının 3 milyon 600 Bin TL olduğu, güzel sunucun günlük 116 Bin TL kazandığı iddia edildi. Çıkan haberler sonrası sosyal medyada gündem olan Esmersoy’a, takipçilerinden tepki çeken yorumlar geldi. Birçok kişi ‘insanlar asgari ücret ile geçinmeye çalışırken, bu nasıl haksız bir kkazanç’ şeklinde güzel sunucuya tepki yağdırdı.


mihrabkurt@haber365.com.tr