11.03.2022-11:34 (Son Güncelleme:19.06.2023-11:00)


1

Burcu Esmersoy kimdir?

Burcu Esmersoy kimdir?

Asıl adı Kamile Burcu Esmersoy olan güzel yıldız, 1976 İstanbul doğumludur. Lise eğitimini Beşiktaş Lisesi’nde alan Esmersoy, ardından İstanbul Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Bölümü'nden mezun oldu.



2

Daha sonrasında ABD’ye giderek, New York Üniversitesi'nde "Hospitality, Tourism and Sports Management" eğitimi aldı.1976 İstanbul doğumlu olan Burcu Esmersoy, 46 yaşında Terazi burcu kadınıdır. Son yıllarda ekranların en çok aranan isimleri arasında yer alan Esmersoy, doğma büyüme İstanbulludur.



3

Kariyeri

Kariyeri

1997 senesinde katıldığı güzellik yarışmasında "Miss International" seçilerek Türkiye'yi Japonya'da temsil eden Esmersoy "Dostluk Güzeli" oldu. Televizyon dünyasına Kanal D ile adım atan Burcu Esmersoy, çocuk programları yapımcılığı ve program sunuculuğu yaptı. Dialog Spikerlik ve Sunuculuk Okulu'nu derece ile bitirdi. 2000 ile 2005 yılları arasında CNN Türk'te spor departmanında dış haber editörlüğü, muhabirlik ve spor spikerliği yaptı.



4

Formula 1 yarışlarını yerinde takip etti ve programlar yaptı. 2010 yılında vizyona giren Romantik Komedi filminde küçük bir rol oynadı ve filmdeki dansıyla büyük beğeni topladı. 2006 yılının Nisan ayında NTV'de "Spor Servisi" programının sunuculuğunu yapmış olup NTV Spor kanalında da programları vardır. Halen devam etmekte olan (2012) Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında da sunuculuk yapmaktadır.



5

Burcu Esmersoy'dan nefes kesen kareler

Burcu Esmersoy'dan nefes kesen kareler

Yaz sezonunu açan Burcu Esmersoy, soluğu tekne tatilinde aldı. Esmersoy yaptıüı paylaşımda bikini altının görünmemesi ile dikkat çekti. Ünlü ismin takipçileri, "Bir şey giymemişsin", "Taş gibi kadın", "Yaşlanmayı durmuş" şeklinde yorumlarda bulundu.



6

Vasiyetini açıklamıştı

Vasiyetini açıklamıştı

Esmersoy; ''Annem başka bir evlilik yaptığı için 18 yaşına kadar anneme 'Teyze' demek zorunda kaldım'' itirafıyla herkesi büyük bir şaşkınlığa uğratmıştı.



7

Geçirdiği zorlu günlerin ardından kendi ayakları üzerinde duran ve bugüne dek birçok başarılı projenin altında imzası olan ünlü sunucu Esmersoy, dur durak bilmeyen iş hayatıyla gayrimenkul zengini olduğu iddia edilmişti. Ersoy'un İstanbul, Bodrum ve Alaçatı'da evlerinin bulunduğu ortaya çıktı.



8

45 yaşında vasiyetini hazırlayan güzel sunucu, anne ve babasına tek bir kuruş kalmamasını istedi. Takvim'in haberine göre mal varlığını üvey kardeşi, minik yeğeni ve yardım kuruluşlarına bırakarak vefatından sonra oluşabilecek karışıklıkları önledi.



9



10

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr