04.05.2019-10:39 (Son Güncelleme:04.05.2019-10:23)

Boğa Burcunun Takıntı Yaptığı 5 Şey

Toprak grubu mensubu olan Boğa burçları ayakları yere sağlam basan burçlardandır. Ancak böyle olmaları onların takıntıları olduğu gerçeğini değiştirmez. Boğa burcu zor bir burç mudur ve takıntıları nelerdir haberimizde bakalım.

Toprak sabit elementine bağlı olan Boğa burçları, sabit fikirli ve ben merkezci bir burç olarak bilinirler. Peki Boğa'ların hayatlarında takıntı yaptıkları şeyler nelerdir birlikte bakalım.

Olmazsa Olmaz Para

Hırslarının en yoğunlaştığı alan paradır. Paraya önem vermiyor gibi görünürler ancak onlar için hayat damarlarından biri paradır. Zengin olmak ve rahat yaşamak en büyük takıntısıdır. Bu arzularına ulaşamazlarsa hayatı zorlaşır. Böyle anlatınca çıkarcı gibi algılansa da parayı sevmelerinin sebebi sadece kaygısız ve rahat bir yaşamdır Paranın getireceği güç ile pek ilgisi yoktur.

Kilitli Kapılar

Evde yalnız kalmakla ilgili ciddi takıntıları vardır. Girdikleri odada ve hatta uyudukları odada kapı mutlaka kilitli olmalıdır. Ev kapısını içerdeyken kontrol ederler. Bu takıntıları onların hayatını biraz zorlayabilir fakat kendilerini güvende hissetmek adına bu takıntılarından vazgeçmeleri oldukça zordur.

Yeni Şeyler Öğrenme

Boğalar yeni şeyler öğrenmeye bayılırlar. Yani hatta yeni şeyler öğrenmeye takıntılıdırlar. Onları sürekli kurslarda, atölyelerde, yeni bir okula başlarken ya da kitap okurrken görebilirsiniz. Fakat bu takıntıları bazen hayatlarını kurmalarını geciktirip, harekete geçmelerini önleyebilir.

Arkadaş Çevreleri

Arkadaşlarına saplantılı bir bağımlılık geliştirmeye yatkın burçlardır. Çok sahiplenici ve kıskanç olabilirler. Arkadaşlarının başkalarının yanında onunla olduğundan daha fazla eğlenmesine tahammülleri yoktur. O sebeple siz siz olun bir Boğa’yı kızdırmayın.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr