24.10.2021-19:15 (Son Güncelleme:24.10.2021-19:15)

Beşiktaş'ın Galatasaray Derbisi Öncesinde Kamp Kadrosu Belli Oldu!

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında oynanacak olan zorlu Beşiktaş-Galatasaray derbisi öncesinde siyah beyazlıların maç kadrosu belli oldu. Beşiktaş'ta tam 4 isim Galatasaray maçı kadrosunda yer almadı.

Beşiktaş, yarın akşam saat 20:00'da Vodafone Park'ta oynanacak olan zorlu derbi mücadelesinde Galatasaray'ı konuk edecek.

Siyah beyazlılar geçtiğimiz hafta içi Şampiyonlar Ligi'nde Sporting Lizbon ile karşı karşıya gelirken karşılaşmadan 4-1'lik mağlubiyetle ayrılmıştı. Galatasaray ise UEFA Avrupa Ligi mücadelesinde Rusya'da Lokomotiv Moskova'yı 1-0'lık skorla mağlup etmeyi başarmıştı.

Dev derbiye kısa bir süre kalmışken Beşiktaş'ın Galatasaray derbisinde görev yapacak olan oyuncularının yer aldığı kamp kadrosu resmi internet sitesi üzerinden açıklandı.

BEŞİKTAŞ'IN DERBİ KADROSU

Beşiktaş'ın Galatasaray derbisi öncesinde resmi internet sitesi üzerinden açıklanan kamp kadrosu ise şu şekilde ;

Ersin Destanoğlu, Mert Günok, Valentin Rosier, Rıdvan Yılmaz, Javier Montero, Josef de Souza, Salih Uçan, Michy Batshuayi, Oğuzhan Özyakup, Can Bozdoğan, Miralem Pjanic, Cyle Larin, Rachid Ghezzal, Necip Uysal, Welinton Souza, Domagoj Vida, Kenan Karaman, Serdar Saatçi, Güven Yalçın, Umut Meraş ve Alex Teixeira yer aldı.

GALATASARAY DERBİSİ ÖNCESİ EKSİKLER

Siyah beyazlılarda Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın Galatasaray derbisi öncesinde kadroya dahil etmediği isimler ise ;

Fabrice N'Sakala, Gökhan Töre, Georges Kevin N'Koudou ve Mehmet Topal oldu.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr