12.07.2021-12:39 (Son Güncelleme:08.04.2022-17:45)

Bir zamanların fenomen dizisi Avrupa Yakası, günümüzde bile hala severek izleniyor. Sevilen dizinin oyuncularının, şimdiki halleri de çok merak ediliyor. Biz de sizler için derledik.

1

Aslı- Gülse Birsel


Gülse Birsel, şüphesiz ki bu dizi ile ünlendi. Sonrasında hem oyunculuğu hem yazarlığı ile kendine hayran bıraktı. Yalan Dünya, Jet Sosyete dizileri ile de büyük bir ün ve başarı kazandı.

2

Volkan- Ata Demirer


Ata Demirer, Volkan karakteri ile hepimizin gönlünde taht kurdu. Son olarak verdiği kilolarla gündeme gelen sanatçı, bu dizinden sonra çektiği Eyvah Eyvah film serisi ile büyük beğeni topladı.

3

Yaprak- Hale Caneroğlu


Hale Caneroğlu'nun hayatında pek çok şey değişti. Hale Caneroğlu artık bir çocuk annesi. Oyunculuğu bırakan Caneroğlu, yaşam koçluğu yapıyor.

4

İffet- Hümeyra


"Ay bana soldan soldan geliyorlar Tahsin" repliği ile hep hatırlayacağımız canımız İfot'umuz Hümeyra... Hem ses sanatçısı hem de oyuncu olan Hümeyra, hala ekranlarda görünmeye devam ediyor. Son olarak hem Kadın dizisindeki rolü hem de Biz Böyleyiz filmindeki performansı ile yaşının oyunculuk becerisinden bir şey götürmediğini kanıtladı.

5

Fatoş- Şenay Gürler


Yaptırdığı estetikler, şuh kahkahası ve sevgilileri ile Fatoş.. Şenay Gürler, dizilerde rol almaya devam ediyor. Gürler'i son olarak Kalp Yarası dizisinde 'Azade' rolü ile ekranlarda görüyoruz.

6

Makbule- Hasibe Eren


Burhan Altıntop'un bir türlü kabullenemediği nişanlısı Makbule.. Hasibe Eren'i daha sonra Jet Sosyete dizisiyle de gördük. Hasibe Eren, oyunculuk yapmaya devam ediyor.

7

Burhan- Engin Günaydın


Avrupa Yakası'nın en sevilen, en popüler karakteri herhalde Burhan Altıntop'tur. 'Bir Burhan Altıntop kolay yetişmiyor' repliği hala kulaklarımızda. Engin Günaydın, başarılı oyunculuk kariyerine devam ediyor üstelik aldığı yaşlar görüntüsünden de pek bir şey götürmedi.

8

Şahika ve Dilber- Binnur Kaya


Binnur Kaya, dizide hem Şahika'ya hem de Dilber Hala'ya hayat verdi. Bu dizide başarılı performansı ile adından çokça bahsettirdi. Şuanda ise Kırmızı Oda da başrol oyuncusu olarak ekranlara geliyor.

9

Monşer Bülent - Rutkay Aziz


Ekran karizması denilen şeyden Rutkay Aziz'de çokça bulunuyor. Monşer Bülent Onaran'ı elindeki kadehle ve fularlarıyla hatırlayacağız. Rutkay Aziz'i artık pek tiyatro sahnelerinde ve ekranlarda göremesek de mesleği bırakmadığına eminiz, belki torun sevmek için ara vermiştir.

10

Şesu- Bülent Polat


Şesu karakteri de dizinin sonuna kadar kalmasa da Avrupa Yakası'nın popüler olan karakterleri arasında. Dizi zamanı upuzun saçları olan Bülent Polat, saçlarını sıfıra vurdurmuş. Polat, hala oyunculuk yapmaya devam ediyor.

11

Tanrıverdi- Sarp Apak


Sarp Apak'ın o yıllardan bu yıllara görüntüsü oldukça değişti, artık o zamanki kadar saçı yok tabi ki... Apak, oyunculuk yapmaya devam ediyor. Sarp Apak'ı Gülse Birsel'in son dizisi Jet Sosyete'de de gördük.

12

Cem- Levent Üzümcü


Levent Üzümcü, tiyatroya devam ediyor ama aynı zamanda yazarlık kariyerine de atıldı. Üzümcü, yazdığı kitaplarla gündeme geliyor.

Avrupa Yakası oyuncularının son halleri
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME

Dilan Polat cezaevinde kendini kesti! Ni...

Yunus Emre Nefise'yi kucakladı, Aleyna ç...

Ünlülerin estetiksiz halleri

Tuğba Ekinci cesur dansına gelen eleştir...

Bomba iddia! Seda Sayan hamile mi?

İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli'nin beb...

Gonca Vuslateri erken doğum yaptı: Anne...

Gaddar dizisinde ''Adnan Oktar'' örgütü...

'Bihter' filmine Boran Kuzum'un çırılçıp...

İrem Derici itiraf etti, Hülya Avşar day...