01.05.2024-13:43 (Son Güncelleme:01.05.2024-13:43)

Bihter filmi cesur sahneleri ile uzun süre gündemden hiç düşmemişti. Farah Zeynep Abdullah'ın Bihter'e hayat verdiği filme Behlül karakterini canlandıran Boran Kuzum'un çırılçıplak anları damga vurmuştu. Boran Kuzum'un o sahne ile ilgili açıklaması ortalığı karıştırdı.

1


Halid Ziya Uşaklıgil'in aynı isimli kült romanından uyarlanan Bihter filmi cesur sahneleri ile uzun süre gündem olmuştu.

2


Farah Zeynep Abdullah'ın Bihter'i oynadığı filme Behlül karakterini canlandıran Boran Kuzum'un çırılçıplak anları damga vurmuştu.

3


Başrollerinde Farah Zeynep Abdullah, Boran Kuzum, Osman Sonant, Hande Ataizi, Helin Kandemir gibi isimlerin yer aldığı Bihter filmi cesur sahneleri ile sosyal medyada gündem olmuştu.

4


Farah Zeynep Abdullah'ın Bihter'i canlandırdığı filme Behlül'e hayat veren Boran Kuzum'un çırılçıplak sahneleri damga vurmuştu.

5


Boran Kuzum uzun süre gündemden düşmeyen o sahneler hakkında ilk kez konuştu.

6


Gazeteci Birsen Altuntaş'ın YouTube kanalına konuk olan Boran Kuzum filmdeki sevişme sahnelerine dair şunları söyledi: 'Popom çok konuşuldu galiba. Sevişme sahnesiyse biz hayatın her şeyini yansıtmakla mükellefiz. Bunu sevişme sahnesi gibi çekmemiz lazım. Benim de bu konuyla ilgili çekincem yoktu.'

7


Birsen Altuntaş, Boran Kuzum'un sözleri üzerine o görüntüler ''2 gün TT oldu. Herkes görüntüyü arıyor. Bana bile sordular'' dedi.

'Bihter' filmine Boran Kuzum'un çırılçıplak yatak sahnesi damga vurmuştu: ''Herkes görüntüyü arıyor'' diyerek açık açık anlattı!
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME

Usta oyuncu Nebahat Çehre'den korkutan h...

Ünlü oyuncunun oğlu cinsiyet değiştirece...

Hangi ünlüler alevi kökenli?

Ünlü şarkıcı iç çamaşırlarıyla alışveriş...

Gülşen'in yeni klibi gündem oldu: Transp...

Yunus Emre ve Aleyna arasında neler oluy...

Gaddar dizisinde ''Adnan Oktar'' örgütü...

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal arasın...

İrem Derici itiraf etti, Hülya Avşar day...

Ezgi Mola'dan Masumlar Apartmanı itirafı...