Ammonite film konusu ve oyuncuları

İnternet üzerinden filmlerin konuları ve detayları araştırılmaya devam ediliyor. İnsanlar son zamanlarda Ammonite filminin detaylarını araştırıyor. Peki Ammonite filminin konusu nedir? Tüm detaylar haberimizde.

23.06.2022-11:37 - (Son Güncelleme: 23.06.2022-11:37) Ammonite film konusu ve oyuncuları

Film sever insanlar ve dram türünü severek takip edenlerin dikkatini çekecek Ammonite filmi son günlerde sık sık araştırılıyor. Peki Ammonite filminin konusu nedir? Ammonite filminin oyuncuları kimler? Ammonite filmi ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Ammonite filmi konusu

Ammonite filminde yer alan Mary Anning karakteri fosil çalışmaları yapan bir kişidir ve aynı zamanda annesinin hastalığı ile ilgilenmektedir. Bulduğu fosilleri satarak annesinin tedavisini karşılamak ister. Bir turist tarafından ise hiç ummadığı bir teklif alır. Turist adam eşi Charlotte Murchison'a bakmasını teklif eder. Mary ilk başta bu teklifi anlamasa da mecbur olduğu için kabul eder. Mary ve Charlotte ilk başta birbirlerinden hoşlanmasa da zaman geçtikçe aralarındaki bağ güçlenir ve aralarında duygusal bir bağ oluşmaya başlar.

Ammonite Film Konusu ve Oyuncuları

Ammonite filmi oyuncuları

Ammonite filminin yönetmenliğini Francis Lee üstlenmiştir. Ammonite filminde Kate Winslet, Fiona Shaw ve Saoirse Ronan oyuncu kadrosunda seyircinin karşısına çıkmaktadır.

Gizem Eroğlu
gizemeroğlu@haber35.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal