Amcasını Çamurla Boğmuş

Abisi ile işlettiği restoranın ortaklığından ayrılıp sevgilisiyle bir hayat kurmak isteyen 37 yaşındaki Yılmaz Kaya 27 yaşındaki yeğeni Tahsin Kaya tarafından ağzına çamur doldurularak boğuldu ve can verdi.

16.03.2019-12:56 - (Son Güncelleme: 16.03.2019-12:28) Amcasını Çamurla Boğmuş

Konya'da 8,5 ay önce yatağında can vermiş olarak bulunan 37 yaşındaki Yılmaz Kaya'nın yeğeni tarafından boğularak öldürüldüğü ortaya çıktı.

27 yaşındaki Tahsin Kaya amcası Yılmaz Kaya'nın babasıyla işlettiği restoran ortaklığından 500 bin TL alarak ayrılmak istemesinin ardından cinayeti gerçekleştirdi.

SEVGİLİSİ EVE GELDİĞİNDE CANSIZ BEDENİYLE KARŞILAŞTI

Gürcistanlı sevgilisi Natalia Chalauri eve geldiğinde sevgilisi Yılmaz Kaya'nın hareketsiz bir şekilde yattığını ve tepki vermediğini farketti. Kısa süre sonra polis ekiplerine haber verdi.

OTOPSİ SONUCU KAN DONDURDU

1 Temmuz'da Ilgın İlçesi'ne bağlı Camiatik Mahallesi'nde meydana gelen olay sonrasında merhumdan alınan dna örnekleri ve yapılan otopsi sonucun ağız ve burun bölgesinde çamur ve toprak kalıntılarına rastalndı. 

Kesin ölüm sebebi olarak çamurla boğularak öldürülme olarak netleşti.

AİLE İNKAR ETTİ ''TOPRAK YİYORDU''

Aile üyeler Yılmaz Kaya'nın akciğer rahatsızlığı olduğu için ve sevgilisi Natalia'nın kendisine getirdiği toprağı yediğini iddia ederek inkar etti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal