Amazon’dan yatırım için akıl almaz karar: Prime Video ve MGM Studios çalışanlarına işten çıkarma kararı

ABD merkezli perakende devi Amazon, Prime Video ve Amazon MGM Studios birimlerinde faaliyet gösteren yüzlerce çalışanın işine son vereceğini açıkladı. Şirketin bu kararı, yatırımlara öncelik verme stratejisinin bir parçası olarak görüldü.

11.01.2024-11:21 - (Son Güncelleme: 11.01.2024-17:53) Amazon’dan yatırım için akıl almaz karar: Prime Video ve MGM Studios çalışanlarına işten çıkarma kararı

Amazon'un, Prime Video platformu ve MGM Studios birimlerinde çalışanlarına yönelik bu işten çıkarma kararı, şirketin büyüme ve yatırım hedeflerine odaklanma amacını yansıtıyor. İşten çıkarmaların, mevcut iş süreçlerini daha verimli ve etkili hale getirme çabası içinde alındığı belirtiliyor.

Şirketin sözcüsü, yapılan açıklamada, bu kararın zor bir karar olduğunu ancak Amazon'un müşterilere daha iyi hizmet sunma ve içerik kalitesini artırma amacını desteklediğini ifade etti. Aynı zamanda, bu değişikliklerin iş süreçlerini daha da geliştirmek ve şirketin gelecekteki büyüme hedeflerine odaklanmak için gerektiğini vurguladı. Amazon'un bu stratejik değişiklikleri, e-ticaret devinin dijital içerik ve eğlence sektöründeki rekabet avantajını artırmak, yeni projelere ve yatırımlara öncelik vermek istediğini gösteriyor. İşten çıkarma sürecinin Nasıl şekilleneceği ve etkilenecek çalışanların durumuyla ilgili detaylar şirket tarafından daha sonra açıklanacak.Daniel Clancy: iş gücümüzle ilgili zor bir güncelleme!

Clancy: zor bir güncelleme

Twitch'in sahibi olan Amazon'un çatısı altındaki canlı yayın platformunun Üst Yöneticisi Daniel Clancy, "iş gücümüzle ilgili zor bir güncelleme" başlıklı bir blog yazısı yayınlayarak önemli bir açıklama yaptı. Clancy'nin blog yazısı, şirketin iş gücüyle ilgili önemli değişikliklere işaret etti. Yayımlanan blog yazısında Clancy, şu ana kadar yapılanlar ve gelecekteki hedefler doğrultusunda iş gücünde bazı güncellemelerin kaçınılmaz olduğunu belirtti. Aynı zamanda, bu güncellemelerin şirketin uzun vadeli büyüme ve sürdürülebilirlik stratejisinin bir parçası olduğunu ifade etti.


Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal