Altınordu'da Enis Destan'ın Performansı Dikkat Çekiyor!

Spor Toto 1'inci lig takımlarından düşme hattından kurtulma mücadelesi veren İzmir ekibi Altınordu'da geçen sezonun yıldız futbolcusu Enis Destan, bu sezon geride kalan haftalarda beklentileri karşılayamadı.

03.12.2021-14:53 - (Son Güncelleme: 03.12.2021-14:53) Altınordu'da Enis Destan'ın Performansı Dikkat Çekiyor!

Spor Toto 1'inci lig takımlarından Altınordu'nun genç yıldızı Enis Destan bu sezon eleştiri oklarını üzerine çeken isimlerden birisi haline geldi. Futbolcunun bu sezonki performansı büyük gündem oldu.

ENİS DESTAN BU SEZON KAYIPLARDA

Enis Destan, İzmi ekibi Altınordu'da görev aldığı 11 karşılaşmanın 5'inde ilk 11 de forma giyme şansı buldu. Enis Destan, toplamda 407 dakika süre bulurken, sadece 1 kez gol atabildi. Kırmızı lacivertli formayla geçen sezon ligde 13 kez rakip ağları sarsmayı başaran 19 yaşındaki yıldız santrafor, 2021-22'de sadece Menemenspor ile yapılan maçta fileleri sarsmayı başardı.

ENİS DESTAN'IN AVRUPA'YA TRANSFER OLMASI BEKLENİYOR

Altınordu formasını terleten genç yıldız Enis Destan, sezon başında transfer görüşmesi yapmak üzere Avusturya'ya gitmiş fakat anlaşma sağlanamadığı için yuvasında kalmıştı. Ümit Milli Takım ile 2 golü bulunan Enis Destan'ın devre arasında Avrupa takımlarından birine transfer olmasına çok olası bir gözle bakılıyor. Genç yıldız önceki sezon sergilediği sezonla Avrupa'da önemli takımların iştahını kabartmıştı. Futbolcunun transferiyle ilgili yakın zamanda kritik gelişmelerin yaşanması planlanıyor. 19 yaşındaki genç santrafordan Türk futbolu çok şey bekliyor. Enis Destan futbola başladığı Altınordu altyapısında sergilediği performansla uzun yıllar her yaş kategorisinde forma terletti ve A takımda gösterdiği performansla pek çok önemli takımın transferde iştahını kabartmıştı. Futbolcuyla ilgili yakın zamanda önemli gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal