Altınordu'da Burak İnce'den Sonra Enis Destan'ı Avrupa'ya Transfer Ediyor!

Spor Toto 1'inci Lig takımlarından Altınordu, Almanya Bundesliga ekibi Arminia Bielefeld'e transfer olan Burak İnce'den sonra santrafor için Enis Destan'ı Avrupa'ya yollamayı planlıyor.

12.11.2021-18:07 - (Son Güncelleme: 12.11.2021-18:16) Altınordu'da Burak İnce'den Sonra Enis Destan'ı Avrupa'ya Transfer Ediyor!

Altınordu'da Burak İnce'nin ardından Enis Destan ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Sezon başında Avusturya'ya gidip Adrima Wacker ile anlaşma noktasına gelen fakat son dakika yaşanan sıkıntılar nedeniyle Altınordu'da kalan Enis Destan'ın devre arasında takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Ümit Milli Takım'da görev yapan 19 yaşındaki genç yetenek için İtalya, Almanya ve İngiltere'den taliplerin olduğu aktarıldı.

ARMİNİA BİELEFELD BURAK İNCE'NİN ARDINDAN ENİS DESTAN'I GÖZÜNE KESTİRDİ

Burak İnce'yi kadrosuna katmayı başaran Alman ekibi Arminia Bielefld şimdi de Enis Destan'ı transfer etmek istiyor. Süper Ligden de yıldız futbolcuya ilginin olduğu belirtiliyor. Futbolcu ile bir dönem Avusturya'dan Red Bull Salzbug çok ciddi bir şekilde ilgilenmişti. Transfer o dönem gerçekleşmemişti. İzmir takımı Altınordu'nun Enis Destan'ın satışından yine en az 1 milyon Euro bonservis geliri elde etmesi planlanıyor.
Geçen sezon 1'inci Lig'de 13 kez rakip ağları sarsan ve 3 kez asist yapan Enid Destan, bu sezon ise Altınordu ile 9 karşılaşmada 5 kez ilk 11'de şans bulup 1 kez gol atma başarısı gösterdi.

Enis Destan, Altınordu altyapısında başladığı futbol kariyerine İzmir ekibinin tüm yaş kategorilerinde forma giyerek A takım seviyesine kadar yükseldi. Genç yıldız sergilediği performans ile Altınordu A takımının vazgeçilmez futbolcularından birisi haline geldi. Ayrıca genç yıldız, Türkiye U21 takımının formasını başarılı bir şekilde terletiyor. Futbolcudan Türk futbolu ilerde çok şey bekliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal