Altının kokusunu alan adam İslam Memiş'in dediği çıktı! Gram altın ve ons altın fiyatlarında son dakika gelişmesi

Altın ve piyasalarda uzman kişi İslam Memiş, gram altın ve ons altın hakkında yapmış olduğu tüm tahminlerini tutturmuş durumda. Vatandaşlar İnternet üzerinden altın fiyatlarında yükselme yada düşme yaşanacak mı diye araştırmalarda bulunurken, gözler tekrar İslam Memiş'e çevrildi. Peki, gram altın ve ons altın fiyatlarındaki son gelişmeler ne durumdadır? Merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar sayfamızda yer almaktadır.

24.05.2022-09:34 - (Son Güncelleme: 24.05.2022-09:34) Altının kokusunu alan adam İslam Memiş'in dediği çıktı! Gram altın ve ons altın fiyatlarında son dakika gelişmesi

Altın ve piyasalarda uzman kişi İslam Memiş, gram altın ve ons altın hakkında yapmış olduğu tüm tahminlerini tutturmuş durumda. Vatandaşlar İnternet üzerinden altın fiyatlarında yükselme yada düşme yaşanacak mı diye araştırmalarda bulunurken, gözler tekrar İslam Memiş'e çevrildi. 

İSLAM MEMİŞ

Gram altın ve ons altın fiyatlarındaki son gelişmeler ne durumdadır?

Altının kokusunu alan adam diye bilinen İslam Memiş, gram altın ve ons altındaki tüm ön görülerini tutturmuş durumda. Gün geçmiyor ki piyasalarda sürekli değişiklikler oluyor. Kıyıda köşede yatırım  amaçlı altını bulunan vatandaşlar, İnternet üzerinden altındaki son gelişmeleri merak ederek araştırıyorlar.

Altını olanların yüzünü güldürmüş olsa da, Altın yükseldikçe Türk Lirasının değer kaybediyor olması can sıkıcı oluyor. Bu durum karşısında tüm vatandaşlar tedirgin bir vaziyette tetikte bekliyorlar. Altın uzmanı olan İslam Memiş ise yapmış olduğu ön görülerin yenilerini ekliyor. Sosyal medya hesaplarından yeni paylaşımlar yapan Memiş, ons altın hakkında yapmış olduğu açıklamalarının tutmuş olduğunu, 1865 dolardan destek geldiğini paylaştı. Memiş , gram altınında değerlendirmesine devam etmiş oldu. Ons altına göre, gram altının 946.68 TL ile iyi bir bantta olduğunu açıkladı

İlerleyen zaman içinde altın durumlarının ne olacağını sizler için takipte olacağız.

Nilay Kızıldemir
nilaykzldmr@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal