Altay Teknik Direktörü Mustafa Denizli'den Süper Lig Hedefleri Hakkında Çarpıcı Açıklamalar!

Altay Teknik Direktörü Mustafa Denizli'den bu sezon Süper Lig'de ortaya koyduları performans ve sezon sonu için koymuş oldukları hedefler ile ilgili olarak çarpıcı açıklamalar.

12.10.2021-16:29 - (Son Güncelleme: 12.10.2021-16:29) Altay Teknik Direktörü Mustafa Denizli'den Süper Lig Hedefleri Hakkında Çarpıcı Açıklamalar!

Spor Toto Süper Lig'e uzun bir aranın ardından yükselen İzmir ekibi Altay, lige yükselişini sağlayan tecrübeli teknik direktörü Mustafa Denizli ile bu sezon Spor Toto Süper Lig'de yoluna devam ediyor. 

İzmir ekibi Altay, bu sezon Spor Toto Süper Lig'de ortaya koymuş olduğu performans ile birlikte birçok kulübün dikkatini çekerken sergiledikleri performans ile dikkat çekiyor.

MUSTAFA DENİZLİ'DEN AÇIKLAMALAR

Spor Toto Süper Lig ekibi Altay'da görev alan tecrübeli teknik direktör Mustafa Denizli, bu sezon şimdiye kadar göstermiş oldukları performans ve sezon sonundaki hedefleri ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Teknik Direktör Mustafa Denizli, yapmış olduğu açıklamalarda ;

OLDUKÇA ÖNEMLİ BİR GRAFİK ÇİZİYORUZ

Ortalama 2 puan civarındayız. Bu da bir takım için oldukça önemli bir grafik. Dışarıda oynadığımız Gaziantep maçında düşüncelerimizin dışında bir 90 dakika yaşadık. Bunlar zaman zaman futbolda yaşanan neticeler. Onun değerlendirmesini kendi içimizde yaptık.

SAKAT OYUNCULARIN DÖNÜŞÜ

Olmasa da sorun değil. Karagümrük ile mücadele edecek 11'e her zaman sahibiz.

GAZİANTEP MAĞLUBİYETİ İLE İLGİLİ

Ondan bir önceki maçta 120 kilometrenin üzerinde mesafe kateden takım, bir hafta içinde 104 kilometreye düştü. Ciddi bir fark var. Bunun çeşitli sebepleri var. Onu değerlendirdik, konuştuk ve haklı bir görüş ortaya çıkaramadık. Bunu da oynadığımız 8 maç içinde bir yol kazası olarak değerlendirilebiliriz. Kaybettiğimiz maçlar da oldu ama rakiple başa baş mücadele ettiğimiz maçlar oldu. Kolay gol yedik. Bu çizgiyi yakalamış bir takımın bu tür gollerle karşılaşmaması lazım ama neticede o görevi yapan arkadaşlarımız o bölgede başarıyla mücadele vermiş arkadaşlarımız. Zaman zaman oyun içinde aksilikler oluyor.

BİZİM HEDEFİMİZ AVRUPA KUPASI

Kamuoyuna göre düşme potasının bir üstünde bitirirse başarılı sayılacaktı. Sene başındaki değerlendirmelerin neredeyse tamamı böyleydi. Biz Avrupa kupalarına iştirak edersek o zaman takımımızı başarılı buluruz. Onun dışında başarılı bulmayız.

MİLLİ TAKIM'IN PERFORMANSI İLE İLGİLİ OLARAK

Futbolda her zaman sürprizler mümkün. Norveç'in Hollanda'dan puan almaması mümkün. Ancak her şeye rağmen takımın golden sonra verdiği reaksiyon, kazanma isteği demek ki var olan potansiyelin açığa çıkmasına neden oldu. Uzun süre ortaya koyamadığımız potansiyeli maçın sonunda ortaya koymamız, ileriki haftalar için hem sevindirici hem de ümit verici. Dünkü maç, 3 puanın geldiği bir maç değil. Bütün psikolojiyi değiştiren bir maç. İpler bizim elimizde değil. Ne yaparsak yapalım oradan gelecek sonuçta olacak kulaklarımız ama belki dünkü uzatma sonunda kazandığımız penaltı, bu müjdeli haberin başlangıcı olur.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal