Galatasaray'da Eski Yöneticilerde İbra Endişesi Yaşanıyor!

Galatasaray'da Mustafa Cengiz Yönetimi'nde bulunan üyeler, hafta sonu ibra olmak için adeta seferberliğe başvurdu. Özellikle Abdurrahim Albayrak ile Yusuf Günay, yakın gördüğü kişilerin mutlaka kongreye katılmalarını istedi.

12.10.2021-15:35 - (Son Güncelleme: 12.10.2021-15:35) Galatasaray'da Eski Yöneticilerde İbra Endişesi Yaşanıyor!

Süper Lig devlerinden Galatasaray'ı yakından ilgilendiren sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı kırmızılıların eski yönetimini ibra endişesi sardı. Sarı kırmızılılarda pandemi dolayısıyla gerçekleşmeyen mali genel kurullar bu hafta sonu yapılacağı için, Mustafa Cengiz Yönetimi'nde yer alan ağır toplar, ''İbra'' meselesinde adeta seferberlik ilanına başvurdu.

ESKİ GALATASARAYLI ABDURRAHİM ALBAYRAK VE YUSUF GÜNAY ÜYELERİ ARADI

Galatasaray'da 16-17 Ekim'de Mustafa Cengiz dönemine ait 2019 ve 2020 yılları mali ve idari yönden oylanacak. Eski yönetim, daha önce olduğu gibi yine ibralık olmayacaklarını düşünerek çalışmalara başladı. Cengiz döneminde ikinci başkanlık yapan Abdurrahim Albayrak ile Yusuf Günay kendilerine yakın buldukları üyeleri arayarak yüz yüze görüşecekler ve kogreye katılmalarını isteyecekler.

İki senelik mali kongre için ibra endişesi yaşayan ve özellikle Galatasaray üyelerinin mali yönden kendilerini ibra etmeyeceği bilgisini alan Abdurrahim Albayrak ve Yusuf Günay, olası bir ibrasızlığın önüne engel olmak istiyor.

Mali anlamda kongreden onay alınmama durumunda mahkeme kapılarına düşmek zorunda kalacak olan eski yönetim, oluşabilecek bu tehlikeyi ortadan kaldırmak için yoğun kulislere başladı.

16-17 Ekim tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre Merkezi Anadolu Oditoryumu'nda yapılacak toplantıların sert bir şekilde geçeceği aktarılıyor. Galatasaray'ın eski yönetimi ile ilgili yaşanan gelişmeler başta Galatasaray takımı olmak üzerere Türk spor medyasını ve Türk kamuoyunun büyük dikkatini çekti. Eski yönetim ile ilgili gelişmeler çok yakından takip ediliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal