Altay Spor Kulübü Çağdaş Atan İle Anlaşmadı!

Altay'da Teknik Direktör Mustafa Denizli ile yaşanan ayrılığın ardından teklif yapılan genç teknik adam kulübün teklifini kabul etmedi.

14.01.2022-18:03 - (Son Güncelleme: 14.01.2022-18:03) Altay Spor Kulübü Çağdaş Atan İle Anlaşmadı!

Spor Toto Süper Lig'e bu sezon yükselen ekiplerden biri olan İzmir ekibi Altay, iyi başladığı ligde büyük bir düşüş yaşadı.

İZMİR EKİBİ GALİBİYETİ UNUTTU

Altay, son haftalarda sergilediği performansla taraftarlarından büyük bir tepki toplarken, Mustafa Denizli yönetimin Spor Toto Süper Lig'de oynanan son 13 karşılaşmadan siyah beyazlı ekip galibiyet çıkaramamıştı.


ALTAY ÇAĞDAŞ ATAN'I İSTEDİ

Mustafa Denizli ile yollarını ayıran Altay yönetimi teknik direktörlük için genç teknik adam Çağdaş Atan'a teklifte bulunurken, başarılı teknik adam bu teklifi kabul etmedi.

TEKLİFİ KABUL ETMEME NEDENİ...

Altay'ın teklifini kabul etmeyen Çağdaş Atan, kendisine yapılan teklif ile ilgili olarak yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Sabah Sayın Başkanın daveti üzerine İzmir'e geldik. Ekibimle beraber bir sunum yaptık, oynatmak istediğimiz futbolu ve projelerimizi anlattık. Ancak ne yazık ki kulübün şu anki şartları, hayalini kurduğumuz değişiklikleri yapmaya uygun değil. Bu yuzden hem altyapısından yetiştiğim kulübüm Altay'a zarar vermemek, hem de yönetimin önünü açmak adına bu değerli teklife olumlu yanıt veremedim. Çok kaliteli geçen görüşmeler sonrasında, dostane şekilde ayrıldık. Herkes için hayırlısı olsun. ' ifadelerini kullanarak anlaşmanın gerçekleşmeme nedenini açıkladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal