Altay - Çaykur Rizespor Maçının Ardından Hamza Hamzaoğlu Açıklamalarda Bulundu!

Süper Lig'de Altay ile Çaykur Rizespor'un karşılaşması sonrası Hamza Hamzaoğlu yaptığı açıklamalarla dikkat çekti.

12.02.2022-10:13 - (Son Güncelleme: 12.02.2022-10:29)

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Karadeniz ekibi Çaykur Rizespor deplasmanda Altay ile golsüz berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından basın toplantısında Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Teknik adamın yaptığı açıklamalar taraftarlar tarafından çok konuşuluyor.

TEKNİK ADAM BERABERLİK SONRASI KONUŞTU

Karadeniz ekibi Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu yaptığı açıklamada, 'Altay ilk yarıda daha çok topa sahip olarak maça başladı. Biz de pozisyonumuzu korumaya çalıştık. Zaman zaman onların hareketliliğiyle bizim oyuncularımızın takip etmesi sonucunda yakaladıkları pozisyonlar oldu. İkinci yarıda daha kompakt olmamız gerektiğini konuştuk. İkinci yarıda hem Altay hem de biz, hızlı hücumlarla sürekli pozisyon aradık. Pozisyonlar olan bir maç oldu.'


'Direkten dönen toplar, ofsayt pozisyonu ve penaltı pozisyonları vardı. Kazanabilirdik ama 1 puanla ayrılıyoruz. Ben 2 puan kaybettik diye düşünüyorum. Altay her ne kadar iyi bir takım olsa da bizim de artık kazanmamız gerekiyor. Deplasmanda rakibimize kaybetmemek de iyidir. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Yeni transferlerimiz daha iyi şeyler yapmaya başladılar ve daha iyi olacaklarını düşünüyorum. İnşallah önümüzdeki haftalarda bunun karşılığını alacağız.' şeklinde açıklamalarına son verdi. Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu'nun karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamalar başta Çaykur Rizespor taraftarları olmak üzere taraftarlar tarafından oldukça dikkat çekmiş durumda. Çaykur Rizespor bu sonuçla ligde 18. sırada 23 puanda bulunuyor. Rakibi Altay ise 22 puanla 19. sırada bulunuyor. Bu anlamda oynanan maç iki takımın da alt sıralardan kurtulması adına oldukça önem taşıyordu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal