Galatasaray'da Burak Elmas Yönetiminde Ortaya Çıkan Durum Dikkat Çekti!

Galatasaray'da Burak Elmas yönetiminde bu sezon ortaya çıkan tablo taraftarların büyük tepkisini çekti.

11.02.2022-17:01 - (Son Güncelleme: 11.02.2022-17:11)

Galatasaray sezon başında çok büyük bir yatırım yapacak kadrosuna kattığı yıldız futbolculardan istenilen verimi bir türlü alamadı. Galatasaray'da bu süreçte alınan kötü sonuçlar futbolcuları mental olarak oldukça geriye götürdü. Sarı kırmızılılarda ciddi bir maddi kayıp da meydana geldi.

BİR TEK AVRUPA'DA VARLAR

Galatasaray'da şimdilerde tek hedef UEFA Avrupa Ligi oldu. Lig ve kupada havlu atan sarı kırmızılılar artık Avrupa Ligi'ne odaklanmış olacak. Bu durumda da kadrodaki genç futbolcular ve ciddi maliyetle yatırım yapılan futbolcular için tek çıkış noktası UEFA Avrupa Ligi olacak. Cicaldau, Morutan, Berkan ve Victor Nelsson başta olmak üzere genç futbolcuların vitrine çıkabileceği tek yer olarak Avrupa Ligi gözüküyor.


OYUNCULARIN DEĞERİ DÜŞTÜ

Galatasaray'da sezon başında genç futbolculara yatırım yapan ve ileride bu futbolculardan yüksek bonservis gelirleri hedefleyen Galatasaray'da Avrupa'daki başarılı duruma rağmen futbolcuların değeri düştü. Lig ve kupadaki başarısızlıklar bu durumda etkili oldu. Sezon başından beri Cicaldau, Morutan, Victor Nelsson, Berkan Kutlu ve Barış Alper Yılmaz için ciddi bonservisler ödeyen Galatasaray'da bu futbolculardan hiçbiri geldiği günde bu yana değerini yükseltemedi. Hatta bu futbolcular arasında değerleri oldukça geriye gidenler var.

BEKLEDİKLERİ ÇIKIŞLARI BULAMADI

Üstelik büyük umutlarla transfer edilen bu futbolcuların hiçbirine de teklif gelmiş değil. Yaz döneminde Nelsson'u 7 milyon euro, Cicaldau'yu 6.5 milyon euro, Morutan'ı 5.2 milyon euro, Berkan'ı 4 milyon euro ve Barış Alper Yılmaz'ı da 2 milyon euro bonservisle kadrosuna katan Galatasaray, bu futbolculardan şimdiye kadar performansı bir türlü alabilmiş değil.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal