Altay Bayındır: İlk Kez A Milli Takım'da Oynadım

A Milli Takım ve sarı lacivertli takımında file bekçilerinden kaleci Altay Bayındır, basın mensuplarına açıklamalar da bulundu.

28.05.2021-15:37 - (Son Güncelleme: 28.05.2021-15:37) Altay Bayındır: İlk Kez A Milli Takım'da Oynadım

Antalya A Milli Takım'ın kampında başarılı file bekçisi Altay Bayındır, açıklamalarda bulundu.

GÜVENEN İNSANLARI MAHCUP ETMEYECEĞİZ

Ay-Yıldız forma ile ilk maçına gururla çıktığı için mutlu olduğunu belirten Altay Bayındır, ''Büyük bir gurur ve onur yaşadım. İlk kez A Milli Takım'da oynadım. Daha niceleri olur inşallah, Şenol Hoca'ya da teşekkür ederim. Sakatlığımla ilgili sorunum yok. Ciddi bir şey yok, tedavim devam ediyor. Ay- yıldızlı formayla ilk maçıma çıktığım için gururluyum. Fiziğimin yetmediği yerde kalben desteğimi vereceğim. Sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Bize güvenen insanları mahcup etmeyeceğiz.'' diye konuşmalarına devam etti.

BAYINDIR: KENDİME ÇOK DİKKAT ETTİM

Sarı lacivetli takımında meydana gelen talihsiz sakatlığı hakkında da açıklamalarda bulunan Altay Bayındır, ''Kendime çok dikkat ettim. Fenerbahçe'de sakatlığımda erken teşhis ve doğru ameliyat çok önemliydi. Çok dikkat ettim. Tedavi süreci iyi yönetildi. Ufak ağrılarım oluyordu ama onlar da sona ermeye başladı. Bandajı da tedbir amaçlı sarıyoruz. Kayserispor maçında da oynamıştım. Hızlı döndüm, mutluyum.'' dedi..

ALTAY BAYINDIR: KİM OYNARSA OYNASIN DESTEKLERİZ

A Milli Takım'da dört file bekçisi olduğunun anımsatılması üzerine file bekçisi Altay Bayındır ''Sahada rekabetimizin var ama aynı zamanda dostluğumuz da var. Biz 4 kaleciyiz burada. Kim oynarsa oynasın havlusunu tutup terini sileriz. Biz oynadığımızda da bunun yapılmasını isteriz.'' diye açıklamalarda bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal