Halil Dervişoğlu: A Milli Takım Nasip Oldu

Sarı kırmızılı takımda kiralık futbolcu ve A Milli Takım'a da hızla yükselen genç futbolcu Halil Dervişoğlu açıklamalarda bulundu.

28.05.2021-15:29 - (Son Güncelleme: 28.05.2021-15:29) Halil Dervişoğlu: A Milli Takım Nasip Oldu

Antalya kampında A Milli Takım'ın Halil Dervişoğlu çarpıcı açıklamalarda bulundu.

DERVİŞOĞLU: ASIL MEVKİM SANTRFOR

İlk maçına Azerbaycan maçında çıkan ve golünü atan Halil Dervişoğlu, ''Şenol Hocama teşekkür ediyorum bana güvenip inandığı için. Dün ilk golümü attım. İnşallah daha fazlası nasip olur. Asıl mevkim santrfor. Şenol Hoca hangi bölgede görev verirse, oynarım. Elimden gelenin fazlasını yaparım. Burak Yılmaz, Enes Ünal gibi iyi santrforlar var. İnşallah ben de daha fazla katkı sağlarım ve o seviyeye gelirim'' diye konuşmalarına devam etti.

A MİLLİ TAKIM NASİP OLDU

Kerem Aktürkoğlu ile beraber Milli Takım'da yer alması hakkında sorulan sorula da yanıtlar veren genç futbolcu Halil Dervişoğlu ''Kerem Aktürkoğlu ile sarı kırmızılı takımda yedek başladık, forma şansı bulduk ve değerlendirdik. Sonra bize A Milli Takım nasip oldu. İnşallah ikimiz için de hayırlısı olur.'' ifadelerini kullandı.  

ŞAMPİYON OLSAK DAHA GÜZEL OLURDU

Sarı kırmızılı takım sezonunu hakkında da değerlendirmesi rica edilen Halil Dervişoğlu, ''İlk geldiğimde oynayamadım ancak Fatih Hocam daha sonra şans verdi. Şampiyon olsaydık, daha güzel olurdu. Takıma katkı sağladığımı düşünüyorum.'' dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal