Altay Bayındır: Dinamo Kiev’i mağlup ederek Şampiyonlar Ligi’

Fenerbahçe’nin başarılı kalecisi Altay Bayındır, Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda Dinamo Kiev ile oynayacakları rövanş karşılaşması öncesinde konuştu. Dinamo Kiev’i mağlup ederek Şampiyonlar Ligi’nde yollarına devam etmek istediklerini söyledi.

27.07.2022-11:11 - (Son Güncelleme: 27.07.2022-15:22)

Şampiyonlar Ligi’nde ön eleme turunda oynadığı ilk karşılaşmada Polonya’da Dinamo Kiev ile 0-0 berabere kalan Fenerbahçe’de gözler İstanbul’da oynanacak olan rövanş karşılaşmasına çevrildi.

Kadikoy’de Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenen basın toplantısına katılan Altay Bayındır, yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çekti. Altay Bayındır, yapmış olduğu açıklamalarda ;

‘Turu geçmeyi hedefliyoruz’

Çalıştığımız her şeyi sahada göstererek turu geçmeyi hedefliyoruz. İlk maç 0-0 bitti. Kazanmaya daha yakındık. Bulduğumuz pozisyonları değerlendirseydik daha avantajlı olurduk. Her maç çok önemli. Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak istiyoruz. Çok çalışıyoruz. Yarın güzel bir sonuç alacağımızı düşünüyoruz. Elimizden geleni yapacağız. İçeride oynayacağımız ilk maç olacak. Güzel bir enerji olacak. Savaşacağız.


‘Her maç sonuna kadar mücadele edeceğiz’

Futbol 3 skorlu bir oyun. Kazanmak için güzel mücadele ve şans gerekiyor. Yarınki maça en iyi şekilde, konsantre çıkıp kazanmak için oynayacağız. Bizler bu şanlı formayı giydiğimiz her an, her maç sonuna kadar mücadele edeceğiz. Sonuçlar nasıl olacak hep beraber göreceğiz.

‘Takımda güzel bir aile ortamımız var’

Hocamız babacan biri. Bizler de sonuna kadar hocamızın söylediği şekilde çalışıyoruz. Sahaya çıkan futbolcular; taktik her ne kadar iyi olsa da oynayan futbolcular. Hocamızın söylediklerini sahaya yansıtırsak kazanacağız. Hocamızın tecrübeleri bizim için şans. Güzel bir aile ortamımız var. Önemli olan bu güzel ortamı devam ettirmek.

‘Serdar Aziz’in yaşadığı sakatlık…’

Oynayacak kim varsa devam edeceğiz. Serdar Aziz’in sakatlanması bizim için kötü oldu ama benim için fark eden bir durum yok. Hepimizin görevleri var. Bu görevleri yerine getirmeliyiz. Herkes üstüne düşen görevi, takım olarak gösteririz ve sahadan güzel bir sonuçla ayrılırız.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal