Altay Başakşehir maç özeti ve golleri izle Bein Sports 2 | Altay Başakşehir youtube geniş özeti ve maçın golleri

Süper Lig’de farklı hedefler için kazanmayı amaçlayan Altay ile Başakşehir’in mücadelesi oldukça zorlu geçecek. Maçın özeti için ise internet üzerinden Altay Başakşehir maç özeti ve golleri izle Bein Sports 2, Altay Başakşehir youtube geniş özeti ve maçın gollerini araştırıyor. Karşılaşmanın özet görüntüleri için yapılması gerekenler haberimizde...

16.04.2022-17:35 - (Son Güncelleme: 16.04.2022-17:35) Altay Başakşehir maç özeti ve golleri izle Bein Sports 2 | Altay Başakşehir youtube geniş özeti ve maçın golleri

Spor Toto Süper Lig’de kümede kalma mücadelesi veren takımlardan birisi olan Altay evinde ligin güçlü takımlarından Başakşehir’i konuk edecek. Son 3 haftada sırasıyla Sivasspor, Trabzonspor ve Adana Demirspor’a kaybeden Altay’da kümede kalma umutları için Başakşehir maçı hayati bir önem taşıyor. Konuk Başakşehir ise rakibinin aksine iyi bir gidişat yakaladı ve Avrupa’ya katılma iddiası için İzmir deplasmanından galip ayrılmayı planlıyor.

Altay Başakşehir maçı ne zaman ve saat kaçta oynanacak?

Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında Altay ile Başakşehir bugün saat 16.00’da Alsancak Mustafa Denizli Stadyumu’nda oynanacak. Sarper Barış Saka bu maçta hakem olarak görev alacak.

Altay Başakşehir maçı hangi kanalda?

Altay Başakşehir maçı Bein Sports 2’de canlı olarak futbol severlerle buluşacak.

Altay Başakşehir

Yıllar sonra Süper Lig hasretine son veren ev sahibi Altay’ın bu sevinci bir sezonla sınırlı kalacak gibi görünüyor. Ev sahibi Deniz Kadah, Özgür Özkaya, Murat Akça ve Paixao karşılaşmada forma giyemeyecek. Öte yandan Başakşehir’de Youssouf, Chadli ve Mahmut Tekdemir maç kadrosuna alınmadı.

Altay - Başakşehir muhtemel 11'ler:

Altay: Lis, Cebrail, Björkander, İbrahim, Naderi, Özgür, Poko, Thaciano, Kappel, Rodriguez, Rayan

Başakşehir: Volkan, Caicara, Epureanu, Duarte, Hasan Ali, Tolga, Aleksic, Salih, Trezeguet, Deniz, Okaka

Altay Başakşehir maç özeti için maçın bitmesinin ardından Bein Sports’un internet sitesi üzerinden yayınlanacak.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal