Alanyaspor Antalyaspor maç özeti ve golleri izle Bein Sports 1 | Alanya Antalya youtube geniş özeti ve maçın golleri

Süper Lig’in 33. haftasındaki Alanyaspor Antalyaspor maçı Akdeniz derbisi olması sebebiyle ayrı bir öneme sahip. Karşılaşmanın özet görüntülerini izlemek isteyenler ise internet üzerinden Alanyaspor Antalyaspor maç özeti ve golleri izle Bein Sports 1, Alanya Antalya youtube geniş özeti ve maçın gollerini araştırıyor. İşte konu hakkında bilinmesi gerekenler...

16.04.2022-17:35 - (Son Güncelleme: 18.04.2022-15:15) Alanyaspor Antalyaspor maç özeti ve golleri izle Bein Sports 1 | Alanya Antalya youtube geniş özeti ve maçın golleri

Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında ligin iki Akdeniz temsilcisi Alanyaspor ile Antalyaspor futbol severlere Akdeniz derbisi keyfi yaşattı. Nuri Şahin yönetimindeki Antalyaspor zorlu Alanyaspor deplasmanında sahadan 4-1'lik farklı bir galibiyetle ayrılmayı başardı.

Alanyaspor Antalyaspor maçı ne zaman oynandı?

Süper Lig’in 33. hafta maçı olan Alanyaspor Antalyaspor mücadelesi Cumartesi günü saat 16.00’da Bahçeşehir Futbol Okulları Stadyumu’nda oynandı. Bu zorlu Bein Sports 1 ekranlarında canlı olarak izleyicilerle buluştu.

Alanyaspor Antalyaspor maçının hakemi kim oldu?

Alanyaspor Antalyaspor arasında oynanan derbiyi Yaşar Kemal Uğurlu yönetti. Serkan Oğulcan ve Mustafa Sönmez ise yardımcılıklarını yaptı.

Alanyaspor Antalyaspor

Alanyaspor kendi sahasında yıkıldı

Akdeniz derbisinde Alanyaspor, Francesco Farioli yönetiminde beklenmedik bir mağlubiyet aldı. Derbide Antalyaspor'a karşı sahadan 4-1'lik mağlubiyetle ayrılması ile birlikte büyük bir hayal kırıklığı yaşadı.

Antalyaspor'da Nuri Şahin ile yükseliş devam ediyor

Nuri Şahin yönetiminde bambaşka bir oyun anlayışına bürünen Antalyaspor'un bileği haftalardır bükülmüyor. Kırmızı beyazlı ekip son olarak çıktığı derbi karşılaşmasında rakibini 4-1'lik skorla deplasmanda farklı bir şekilde mağlup ederek büyük bir beğeni kazandı.

Alanyaspor - Antalyaspor 11'ler:

Alanyaspor: Marafona, Juanfran, Furkan, Fatih Aksoy, Borja, Novais, Efkan Bekiroğlu, Umut Güneş, Efecan Karaca, Tayfur Bingöl, Eduardo.

Antalyaspor: Boffin, Floranus, Veysel Sarı, Naldo, Güray Vural, Fernando, Hakan Özmert, Doğukan Sinik, Gökdeniz Bayrakdar, Wright, Luiz Adriano.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal