Altay Antalyaspor maçı tekrar edilecek mi? Altay'dan maçın tekrarı için başvuru

Süper ligin 31.haftasında oynanan, Antalyaspor ve Altay karşılaşmasında Altay yenilgiye uğramıştır. Altay - Antalyaspor maçı tekrar edilecek mi?Altay maç tekrarı için başvuruda bulundu mu? Altay fanatiklerinin merak ettikleri sorular haberimizin devamında yer almaktadır.

06.04.2022-23:50 - (Son Güncelleme: 06.04.2022-23:50) Altay Antalyaspor maçı tekrar edilecek mi? Altay'dan maçın tekrarı için başvuru

Antalyaspor ve Altay maçının karşılaşması 2-1 ile bitmiştir.Kazanan Antalyaspor takımı olmuştur.Mücadelede klasman dışı olan hakem Alper Çetin AVAR olarak görevlendirilmiştir.Bu durum karşısında harekete geçen İzmir Altay ekibi,karşılaşmanın tekrar yapılması için TFF 'ye başvuru talebinde bulunmuştur.

Daha öncede Beşiktaş ve Trabzonspor maçı karşılaşmasında da ,kural hatası yapıldı kaydıyla TFF ye maçın tekrar oynanması gerekçesiyle başvuruda bulunulmuştu.

altay-antalyaspor

Antalyaspor ve Altay maçı tekrar edilecek mi?

Süper Lig'de görev yetkisi olmayan Alper Çetin'in Avar olmasından sonra ,TFF 'ye maç tekrarı için Başkanımız Özgür Ekmekçioğlu'nun talimatı ile maçın tekrar edilmesi için başvuruda bulunacak. Altay'ı ilerdeki 7 hafta zorlu bir süreç beklediği de ortada.Süper Lİg'den düşme tehlikesi bulunan Altay,şuan 17.sırada bulunmakta.Bu hafta Adana Demirspor ile karşılaşmasında bulunacak. Oynayacağı 4 maçı'da kendi evinde ağırlayacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal