Alper Ulusoy’dan Sert Tepki: Siz Kalecinize Bakın!

Galatasaray- Gaziantep maçının hakemi olan Alper Ulusoy’dan devre arasında sarı- kırmızılı teknik ekibe sert tepki geldi.

24.06.2020-15:34 - (Son Güncelleme: 24.06.2020-15:25) Alper Ulusoy’dan Sert Tepki: Siz Kalecinize Bakın!

Gaziantep karşılaşmasının hakemi Alper Ulusoy’un, koridorda kendisine itirazda bulunan Galatasaray’ın teknik ekibine, “Bana neden itiraz ediyorsunuz, siz kalecinize bakın, ona konuşun” şeklinde çıkıştığı ortaya çıktı.

Galatasaray ile Gaziantep arasında 3- 3 beraberlikle biten olaylı karşılaşmaya damga vuran kişilerden olan hakem Alper Ulusoy, son düdüğün sonrasında sarı- kırmızılı takımın teknik ekibiyle karşı karşıya geldi. Kaleci Okan Kocuk’un topu elinde çok tutması sebebiyle 6 saniye kuralını devreye sokan Ulusoy, sarı- kırmızılı kulübün çok kritik 2 puan kaybetmesine neden olurken, teknik heyetin bu karara itiraz ettiği ortaya çıktı.

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ

Maçın sonrasında soyunma odalarına doğru giden koridorda gerçekleşen diyalogda, aynı kuralın rakip kaleci için kullanılmadığını söylerken, Ulusoy’un Galatasaray’ın teknik ekibe, “Bana neden itiraz ediyorsunuz? Siz kalecinize bakın, ona konuşun” şeklinde yanıt verdiği öğrenildi. Çaykur Rizespor karşılaşmasının hakemi Yaşar Kemal Uğurlu için, “Hakem değil, cellat başı” diye açıklama yapan sarı-kırmızılı yönetim, Alper Ulusoy’un aldığı kararlarına karşı eleştirilerini de her platformda dile getirmeye hazırlanıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal