Alparslan Selçuklu 2 Mayıs yeni bölüm var mı, yok mu? Alparslan Selçuklu dizisinin yeni bölüm tarihi

Her hafta pazartesi günü TRT1 kanalında izleyicilerle buluşan Alparslan Selçuklu, 2 Mayıs'ta yayınlanıp yayınlanmayacağı vatandaşlar tarafından merak edilmektedir. Alparslan Selçuklu dizisi 2 Mayıs günü ekranlarda yer alacak mı? Yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? İşte merak edilen dizinin detaylarına sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

02.05.2022-03:13 - (Son Güncelleme: 02.05.2022-03:13) Alparslan Selçuklu 2 Mayıs yeni bölüm var mı, yok mu? Alparslan Selçuklu dizisinin yeni bölüm tarihi

Her hafta pazartesi günü TRT1 kanalında izleyicilerle buluşan Alparslan Selçuklu, 2 Mayıs'ta yayınlanıp yayınlanmayacağı vatandaşlar tarafından merak edilmektedir. Dizinin yönetmen koltuğunda Sedat İnci otururken, senaryosunu kaleme alan kişide Serdar Özönalan' dır. İşte merak edilen dizinin detayları.

Alparslan Selçuklu

Alparslan Selçuklu dizisi 2 Mayıs günü ekranlarda yer alacak mı? Yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? 

Dizinin bu hafta yeni bölümü yayınlanacak mı diye vatandaşlar merakla İnternet üzerinden araştırma yapmaya başlamış durumda. 2 Mayıs gününe denk gelen dizinin yeni bölümü, aynı günde Ramazan Bayramı dolayısıyla ekranlarda verilmeyecek. Alparslan Selçuklu dizisinin merak edilen yeni bölümü ise, 9 Mayıs günü saat 20.45'te izleyicilerle buluşacak.

Akli Film imzalı olan dizi, ilk gününden beri reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Kısa sürede hedef kitlesini büyütmüş olan dizi, her hafta izleyicileri ekrana bağlamış durumda. Pandemi zamanında bir çok dizi final kararı alırken, Uyanış Büyük Selçuklu dizisi ekranda yayınlanmaya devam etmişti. 

Dizinin başrollerinde yer alan oyuncuların isimleri şu şekildedir.

Ekin Koç, Buğra Gülsoy, Hatice Şendil, Gürkan Uygun, Sevda Erginci gibi ünlü ve işinde başarılı isimlerin yer almaktadır. Alparslan Selçuklu dizisi hem Covid 19 tedbirleri sebebiyle hem de Bayram Dolayısı ile setlere bir hafta ara vermiştir. Bundan dolayı Alparslan Selçuklu dizisinin yeni bölümü, 2 Mayıs tarihinde değil, 9 Mayıs günüde yayınlacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal