Alparslan Büyük Selçuklu ne zaman sezon finali yapacak? Alparslan Büyük Selçuklu sezon finaline gidiyor

Geçtiğimiz senenin son aylarında TRT1 ekranlarında izleyici karşısına çıkmaya başlayan Alparslan Büyük Selçuklu büyük bir ilgi ile izlenmeye devam ediyor. Her hafta Pazartesi akşamları yayınlanan dizinin ne zaman final olacağı takipçileri tarafından merak ediliyor. Biz de bu haberimizde sizlere konuya ilişkin detaylardan bahsettik.

12.04.2022-13:55 - (Son Güncelleme: 12.04.2022-13:55) Alparslan Büyük Selçuklu ne zaman sezon finali yapacak? Alparslan Büyük Selçuklu sezon finaline gidiyor

Her hafta Pazartesi akşamları TRT1 ekranlarında yayınlanan Alparslan Büyük Sekçuklu dizisi geniş bir izleyici kitlesine hitap etmeye devam ediyor. Reyting sıralamasında her hafta üstlerde yer almayı başaran dizinin ne zaman final yapacağı ise merak konusu oldu. İşte konuya ilişkin detaylar...

alparslan büyük selçuklu

Alparslan Büyük Selçuklu ne zaman final yapacak?

Başrollerinde Barış Arduç ve Fahriye Evcen'in yer aldığı ve yapımcılığını Akli Filmin yaptığı diziden üzücü haber geldi. Dizinin final yapacağına ilişkin söylentiler yayıldı. Yakın zaman içinde biteceği iddia edildi. Peki dizi neden bitecek?

Neden final yapıyor?

Büyük bir ilgi ile izlenen Alparslan Büyük Selçuklu, 28. ya da 29. bölümü ile sezon finali yapmaya hazırlanıyor. Dolayısıyla Mayıs ayının sonlarına doğru sezon finali gerçekleşecek.

emir bozan

Dizide geçtiğimiz haftalarda Emir Bozan karakterine hayat Yurdaer Okur ise diziden ayrıldı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal