Alo 190 Fetva' hattı nedir? Diyanet fetva hattı numarası kaçtır? Alo fetva hattı numarası ve hizmetleri

Ramazan ayının gelmesiyle merak edilen konulardan bir tanesi'de Alo Fetva hattı. Dini konular hakkında merak ettiklerimizi nereden öğrenebiliriz?doğru bilgi aktarımları nereden yapılır?Bu soruları eğer sizde merak ediyorsanız açıklamamızın devamını okumanız yeterli.

01.04.2022-12:26 - (Son Güncelleme: 01.04.2022-12:26) Alo 190 Fetva' hattı nedir? Diyanet fetva hattı numarası kaçtır? Alo fetva hattı numarası ve hizmetleri

Din konularında merak ettiğimiz ve doğru bilgi paylaşımı hakkında eğer yer arıyorsanız , Diyanet işlerine bağlı alo fetva hattından yararlanabilirsiniz.

alo fetva hattı

Peki bilmeyenler için Alo Fetva hattı ve numarası nedir? 

Din hakkında sorularınız varsa eğer il müftülüklerinin hazırladığı bu destekten Alo 190'nı arayarak doğru bilgi paylaşımlarından yararlanabilirsiniz. Bu uygulamayı arama haricinde intenette'de diyanet.gov.tr sitesinden giriş yaparak faydanacağınız gibi e-devlet üzerindende Din işleri yüksek kurulu diye arama yapıp sorularınıza oradanda yanıtlar bulabilirsiniz.Tüm dini sorularınızı yanıtlayarak bir çok kişinin ücretsiz faydalanmasını sağlayan Alo 190 Fetva hattı, 7/24 hizmet vermektedir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal