Almanların Türk Düşmanlığı Bitmek Bilmiyor!

Almanya’nın başkenti Berlin’de kimliği tespit edilemeyen iki kişi, Pitbull cinsi saldırgan köpeğini bir Türk'ün üzerine saldırdı. Saldırının aşırı sağcı gruba ait olduğu düşünülüyor.

22.04.2018-10:36 - (Son Güncelleme: 22.04.2018-10:32) Almanların Türk Düşmanlığı Bitmek Bilmiyor!

Almanya'nın başkenti Berlin'in Lichtenberg mahallesinde kimliği tespit edilemeyen, Pitbull cinsi köpeklerini bir Türk'ün üzerine saldırttı.

Alman güvenlik güçlerinin verdiği bilgilere göre, olay Cuma akşamı oldu. Saldırıya uğrayan mağdur kişi ve yanındaki Türk kökenli kadına önce Margareten Caddesi'ndeki bir restorandın önünde 2 kişi tarafından yabancı düşmanı nefret içeren sözlerle hakaret edildi.

Sonrasında zanlılardan biri 56 yaşındaki kadını boynundan tutarak yere düşürdü. Şüphelilerden bir diğeri de yanlarındaki dövüş köpeğine 36 yaşındaki adamı ısırması için kışkırttı. Köpek adamı bacağından hafif şekilde ısırarak yaraladı.

Adam ve kadın yardım çağrısında bulunurken zanlılar köpekle birlikte olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı. Mağdurlar hastanede tedavileri sürerken Alman istihbaratı saldırıyla ilgili soruşturma başlattı.

Perşembe akşamı da Almanya'nın Mecklenburg-Vorpommern eyaletinde 2Afrikalıya köpekle saldırı gerçekleştirilmişti.

Altı kişilik Alman kökenli saldırganalar, 2 Eritrelinin arkasından köpeklerini saldırmış, sonrasında onları izleyip darp etmişti.

Emniyet güçlerinin verdiği bilgiye göre, mağdurlar olayda hafif şekilde yaralandı. Polis olay yerine vardığında alkollü olan gruptan bazı zanlıların Eritrelilere karşı ırkçı hakaretlerde bulunduğunu söyledi.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal