Almanlar Galatasaray'ın Tuchel'i istediğini ortaya çıkardı: Gerginlik 2014'e dayanıyor

Bayern Münih Teknik Direktörü Thomas Tuchel'in Galatasaray'ı yıllar önce reddettiği haberleri Alman basınında gündem oldu.

05.12.2023-17:18 - (Son Güncelleme: 05.12.2023-17:18) Almanlar Galatasaray'ın Tuchel'i istediğini ortaya çıkardı: Gerginlik 2014'e dayanıyor

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Şampiyonlar Ligi'ndeki Bayern Münih-Kopenhag maçı sonrası Alman devi Bayern Münih’i eleştirmişti.

“Bayern puan verdi”

Okan Buruk, rakiplerinin 0-0 biten maç sonrası "Bayern Münih’in Kopenhag'a puan vermesi hayal kırıklığı oluşturdu. Bayern ilk defa rotasyon yaptı ve maç içerisinde de çok kazanmak istiyormuş gibi bir oyun sergilemedi." ifadelerini kullanmıştı.

Kopenhag maçı ile sınırlı değil

Buruk'un bu sözleri Alman basınında geniş yankı bulurken, Alman basınındaki haberlerde Galatasaraylı taraftarların Thomas Tuchel öfkesine değinildi. Öte yandan Galatasaraylıların Thomas Tuchel kızgınlığının sadece Kopenhag maçından kaynaklı olmadığı vurgulandı.

9 yıl önce Galatasaray ile anılmış

Bild'de yer alan habere göre Galatasaraylı taraftarların Thomas Tuchel öfkesi 2014 yılına dayanıyor. Haberde 9 yıl önce Galatasaray'ın takımın başına Thomas Tuchel'i getirmek istediği iddia edildi. Aynı dönemde Joachim Löw ve Ottmar Hitzfeld gibi Alman teknik direktörlerin de Galatasaray'ın gündeminde olduğu aktarıldı.

Birden pazarlık masasından kalktı

Yine haberde Thomas Tuchel'in Galatasaray'ın ilgisine kayıtsız kalmadığı ve menajerini müzakereler için Türkiye'ye gönderse de Tuchel'in birden pazarlık masasından kalktığı ve o dönem Bayern Münih'in ezeli rakibi Borussia Dortmund'a geçtiği hatırlatıldı.


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal