Galatasaray'a İtalyan dinamo: Okan Buruk'un yönetimden istediği ilk o oldu

Galatasaray, kadro çalışmalarına şimdiden başladı. Sarı Kırmızılılar'ın teknik direktörü Okan Buruk, Lazio'nn orta sahası Vecino'yu gözüne kestirdi.

05.12.2023-09:50 - (Son Güncelleme: 05.12.2023-17:52) Galatasaray'a İtalyan dinamo: Okan Buruk'un yönetimden istediği ilk o oldu

Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında Galatasaray deplasmanda karşı karşıya geldiği Pendikspor'u 2-0'lık skorla mağlup etti. Cimbom'un gollerini Bakambu ve Ziyech kaydetti. Fenerbahçe ile liderlik mücadelesi veren Sarı Kırmızılılar, aynı zamanda Manchester United ve Bayern Münih’in bulunduğu Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmak adına Kopenhag ile karşı karşıya gelecek.

Okan Buruk listeyi yönetime iletti

Bu zorlu yoldan itibaren Sarı Kırmızılılar, Transfer girişimlerine ve kadro planlamasına şimdiden başladı. Özellikle de savunma ve orta sahaya takviye yapmak isteyen teknik direktör Okan Buruk, yönetime listesini iletti.

Hedef Vecino

Tanguy Ndombele ve Sergio Oliveira’nın performansı nedeniyle yollarını ayırmayı düşünen Galatasaray, orta sahaya yeni bir dinamo transferi yapmak istiyor. Orta sahasını fizik gücü yüksek bir oyuncuyla güçlendirmek isteyen Okan Buruk'un daha önce de çok istediği Uruguaylı yıldız Vecino için de flaş bir gelişme yaşandı.

“Sarri ayrılmamı istemedi”

Lazio forması giyen Vecino, geçtiğimiz aylarda Lazio Press'e açıklamalarda bulunmuştu. Uruguaylı orta saha oyuncusu yaz transfer döneminde Galatasaray'dan gelen teklifle ilgili de "Benim için sürpriz oldu. Çünkü transfer döneminin sonunda geldi. Yeni oyuncular da transfer edildiği için ilk yaptığım şey teknik direktörle konuşmak ve ne düşündüğünü anlamak oldu. Sarri ayrılmamı istemedi ve bu beni gerçekten memnun etti çünkü bana güvendiğini gösterdi. Ayrıca ailecek çok mutlu olduğumuz Roma'dan taşınmak da hiç kolay olmazdı"

İtalyan gazeteci Galatasaray’a müjdeli haberi verdi

Öte yandan İtalyan gazeteci Nico Schira, Lazio'nun Vecino ile yolları ayırma kararı aldığı ve Galatasaray'ın yarım kalan bu transfer için yeniden harekete geçeceğini yazdı. Vecino'nun ise artık daha fazla forma giyebileceği bir takıma gitmeye sıcak baktığı ve Galatasaray ile görüşmeye hazır olduğu iddia edildi. Bu sezon Lazio ile ligde 11 maçta forma giyen Matias Vecio 2 gol kaydetti. 


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal