08.01.2022-11:43 (Son Güncelleme:08.01.2022-13:20)


1

Fenerbahçe'nin teknik direktör adayları arasında ilk sıralarda yer alan Alman teknik adam Joachim Löw'den sürpriz bir açıklama geldi.



2

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de geçtiğimiz haftalarda Portekizli teknik adam Vitor Pereira ile yolların ayrılmasının ardından Başkan Ali Koç ve yönetimi henüz yeni bir teknik adamla anlaşma sağlayamadı.



3

Fenerbahçe'de taraftarların yönetime olan tepkisi her geçen gün biraz daha artarken, yönetim teknik direktör konusunda çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.



4

Portekizli teknik adam Vitor Pereira'nın takımdan ayrılmasının ardından Fenerbahçe teknik direktörlüğü konusunda ismi en çok anılan isimlerden biri olan Joachim Löw ile ilgili çalışmalar bir süredir tüm hızıyla devam ediyor.



5

Sarı lacivertli yönetim Alman teknik adamı ikna etmek için yoğun bir mesai harcıyor.



6

Joachim Löw : Kafamdan geçen takımın profillerine Leipzig gibi proje kulüpleri uyuyor. En büyük endişem; olası bir imaj kaybı. Fenerbahçe'ye 'Evet' dediğim taktirde İstanbul'a dünya şampiyonu unvanıyla gideceğim ve olası bir başarısızlık imajımı zedeler. Bu nedenle belli koşullar öne sürdüm.



7

Joachim Löw, futbolda tek sorumlunun kendisi olması, U-11 takımından A takıma kadar kendisinin belirlediği ekibin ilgilenmesi, hali hazırda tüm scout ekiplerinin değiştirilmesi, istediği transferlerin yerine getirilmesi, kulübün anlaşmalı olduğu menajerlik şirketlerinin devre dışı bırakılması gibi taleplerde bulunmuştu.



8

Fenerbahçeli taraftarlar Joachim Löw'ü kadroda görmeyi çok istiyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR