08.01.2022-11:41 (Son Güncelleme:08.01.2022-11:56)


1

Rıdvan Dilmen, Fatih Karagümrük formasını terleten Caner Erkin hakkındaki açıklamalarıyla dikkat çekti.



2

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Caner Erkin'in aldığı ceza ile ilgili açıklamalarda bulundu. Rıdvan Dilmen'in, Fatih Karagümrük'ün tecrübeli futbolcusu Caner Erkin ile ilgili yaptığı açıklamada söylediği sözler gündeme oturdu.



3

Rıdvan Dilmen, Caner Erkin'in aldığı ceza ile ilgili olarak, '3 maç ceza veriyorsunuz. Bodrum ve Alanya maçlarında adam cezasını çekiyor, sonra 1 maça indiriyorsunuz. Caner'e borcunuz var, ödeyecek misiniz? Caner'in 1 maç alacağı var şu an. Dünya futbolunda böylesi yok. Hayatımda ilk kez görüyorum.'



4

'Caner Erkin herkesin bildiği gibi 3 maç ceza aldı. Bodrumspor ve Alanyaspor maçlarında cezasını çekti ve oynamadı. Buraya kadar her şey yolunda. Daha sonra Tahkim kurulu cezasını 1 maça indirdiğini söyledi. Hal böyle olunca Caner Erkin'e 1 maç borçlu olmuş oldular. Adam 1 maç boşuna ceza çekti. Ben daha önce böyle bir şey görmedim. Dünya futbolunda böylesi yok. Hayatımda ilk kez görüyorum. Buradan Caner'e sesleniyorum. Bidaha kırmızı kart görürsen alacağın var.' şeklinde açıklamalara yer verdi.



5

Süper Lig'in 18. haftasında Fatih Karagümrük ile Fenerbahçe'nin karşılaştığı maçta Caner Erkin maçın hakemi Erkan Özdamar ile tartışmaya girmiş ve direkt olarak kırmızı kart görerek oyun dışı kalmıştı.



6

Tecrübeli futbolcu sonrasında ise 3 karşılaşma ceza almıştı. Bodrum ve Alanyaspor maçlarında aldığı cezanın 2 maçını çekmişti. Bu olay sonrası Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, Caner Erkin'in cezasını 1 maça düşürdüğünü açıkladı ve tecrübeli futbolcu 1 maç fazladan ceza almış oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR