Alman polisi Türk iş insanına saldırdı! ‘Sonumun George Floyd Gibi Olmasından Korktum’

Türk iş insan Alman polisinin saldırısına uğradı. Almanya'nın Duisburg kentinde polisinin şiddet uyguladığı Emre Tümsek, ‘Bu insanlık dışı bir şey. O anda yerdeyken bile Amerika'da olan olay gözümün önünde aynı anda geldi. Dedim acaba benim de mi sonum şimdi öle olacak diye ondan korktum.’ dedi.

26.04.2021-17:10 - (Son Güncelleme: 26.04.2021-17:10) Alman polisi Türk iş insanına saldırdı! ‘Sonumun George Floyd Gibi Olmasından Korktum’

Alman Polisi Türk iş insanının üzerine yürüdü. Almanya'nın Duisburg kentinde polisinin şiddet gösterdiği Emre Tümsek, yaşadığı acı anları A Haber'e anlattı. 

‘NEZARETHANEYE ATILIP ORADA DA DARP EDİLDİM' 

Travma oluşturacak saldırı anlarını anlatan Tümsek, ‘Şirketimin önünde durduğumuz yerde polis arabası geldi. Biz sorduk 'buyurun yardımcı olabilir miyiz?' diye. Kendimizi birden bire yerde bulduk. Darp edildik. Ve o darpla da kalmadı. Nezarethaneye atıldım orada da darp edildim. 

‘HAVASIZ BIRAKMAK İSTEDİLER’ 

Ve kollarım bağlı olarak arka kelepçe vurularak beni nezarethaneye atıp ve ağzıma maske takıp 2 tane beni o vaziyette attılar. Havasız bırakmak istediler.’ ifadeleriyle anlattı. 

'SONUMUN FLOYD GİBİ OLMASINDAN KORKTUM' 

Tümsek, ‘Bu insanlık dışı bir şey. O anda yerdeyken bile Amerika'da olan olay gözümün önünde aynı anda geldi. Dedim acaba benim de mi sonum şimdi öle olacak diye ondan korktum.’ dedi. Alman polisinin şiddetine maruz kalan Tümsek, yaşanan olayın ardından ellerinde oluşan kızarıklıkları morlukluklar gösterdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal