Alman Medyasına Açıklamalarda Bulundu: Kaftancıoğlu'ndan HDP'ye Yeşil Işık!

Alman Die Welt gazetesine konuşan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, HDP'ye verdiği mesajda 'İsterlerse bizimle birlikte mücadele edebilirler' açıklamasında bulundu.

16.02.2022-09:24 - (Son Güncelleme: 16.02.2022-10:14) Alman Medyasına Açıklamalarda Bulundu: Kaftancıoğlu'ndan HDP'ye Yeşil Işık!

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Almanya'da yayımlanan Die Welt gazetesine konuştu.

'Yapılacak olan ilk seçimde Tayyip Erdoğan gidecek' şeklinde konuşan Canan Kaftancıoğlu, Türkiye'de demokrasinin parçalandığını dile getirerek, kendilerinin bunu hukukun üstünlüğünü söyleyerek ve güçlendirilmiş parlamenter sisteme geçerek gerçekleştireceklerini dedi.


HDP SEÇMENİNİN BİZİM ADAYIMIZA OY VERME DAVRANIŞI SÖZ KONUSU

HDP'yle ittifak içinde olduklarını ise kabul etmeyen CHP'li isim, HDP'ye 'bizimle birlikte mücadele edin' mesajını da vermeyi ihmal etmedi:

'Şunu belirtmek lazım Cumhuriyet Halk Partisi'nin içinde bulunduğu ittifakta HDP yok. HDP aday çıkarmayınca HDP seçmeninin bizim adayımıza oy verme davranışı söz konusu.' dedi ve sözlerine şu şekilde devam etti, 'Mücadele, demokrasiden yana olanlar ile demokrasiye karşı olanlar arasındadır. Özgürlük ve demokrasi için savaşmak isteyenler bizimle birlikte mücadele edebilirler' açıklamasında bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal