29.01.2024-16:34 (Son Güncelleme:29.01.2024-16:34)


1

Alman kahin Michael Schneider, insan ırkının var olan kötü karması nedeniyle, dünya genelinde Kovid'den daha ölümcül bir salgının yaşanacağı konusunda uyardı.



2

Alman kahin Michael Schneider, 2024 yılının sonlarına yaklaştıkça insanlığı zor günlerin beklediğini söyleyen yeni kehanetiyle sosyal medyanın gündemine yerleşmeyi sağladı.



3

2006 yılında gönüllü olarak katıldığı soruşturmalarda en az 25 kayıp vakasını çözdüğü, 2008 yılındaki borsa tahmini ve Almanya'nın 2018 Dünya Kupası'nda grup aşamasında eleneceğini öngördüğü iddia edilen kahinin 2024 kehanetleri de sosyal medyada gündeme oturdu.



4

Schneider geçtiğimiz günlerde CIA, FBI ve BND'ye (Alman istihbaratı) gönderdiği bir e-postada "2024 yılı için kehanetlerini" paylaştığını duyurdu.



5

DailyStar'da yer alan habere göre, Alman kahin 2024 yılında insanlık için karamsar bir tablo çizdi.



6

İşte kahinin tüm dünyayı uyardığı o korkutucu sözleri...

İşte kahinin tüm dünyayı uyardığı o korkutucu sözleri...

Bu sene sonbahara doğru ölümcül bir salgının kapımıza dayanacağını söyleyen Schneider, "Dünya genelinde (özellikle Batı dünyası) on dört yılın toplamından çok daha fazla can kaybı yaşanacak. Bunun nedeni aynı zamanda insanlığın koronavirüsten ders çıkartmadan daha iyiye doğru gelişmememiş olmasıdır" sözlerini kaydetti. Sadece bireysel karmaların ön planda olmadığını belirten Schneider, "Sadece bireysel karma yok, aynı zamanda insanlığın karması da var ve şu anda işler iyi gitmiyor. Ne verirseniz onu alırsınız ve insanlık son zamanlarda hiç adil bir şekilde davranmıyor" diyerek korkuttu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr