29.01.2024-11:25 (Son Güncelleme:29.01.2024-11:54)


1

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te kayıplarını arayan aile üyeleri birbirlerine girince tansiyon yükseldi, Müge Anlı küplere bindi. Daha fazla kayıtsız kalamayan ünlü sunucu sesini yükselterek konuklara isyan etti.



2

Ankara'da yaşayan Hasan Hüseyin Çelik, 75 gün önce arabasıyla birlikte kaybolmuş, kardeşi Veysel Çelik, Müge Anlı'ya başvurmuştu. "Yengem bizi 'Ağabeyini sakın arama sizi mermi manyağı yaparım' diye tehdit etti. Ağabeyim öldürülmüş olabilir" diye konuşan Çelik herkesi şoke etmişti. Yayına katılan Seher Çelik'in ''Kocam 73 gündür kayıp ama rahatım'' sözlerini duyanlar ise kulaklarına inanamamıştı.



3

Ankara'da yaşayan evli ve iki çocuk babası Hasan Hüseyin Çelik, 15 Kasım 2023 tarihinde aracıyla birlikte kayıplara karıştı. Veysel Çelik, eşi Esma Çelik ile birlikte 73 günü aşkın süredir haber alamadığı kardeşi Hasan Çelik'i bulmak için ATV'nin sevilen gündüz kuşağı programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'e başvurdu. Canlı yayında şoke eden açıklamalarda bulunan Veysel Çelik, Hasan Çelik'in eşi Seher Çelik tarafından tehdit edildiğini söyledi.



4

Veysel Çelik, "Ağabeyim olay günü eşi ve kızıyla markete gidiyor. 2-3 saate geliyorum diyor aracıyla evden çıkıyor ama geri gelmiyor. İki kişiyle birlikte görüldüğü söyleniyor ancak ben baktım onlar ağabeyim değil. Eşinin çelişkili açıklamaları var Bizi sürekli tehdit ediyor. Baba 'Eğer ağabeyini ararsan seni cinayetle suçlarım. Sizi mermi manyağı yaparım siz öldürdünüz derim' diye tehdit etti. Kardeşimin hayatta olduğunu düşünmüyorum. Öldürüldüğünü düşünüyorum" ifadelerini kaydetti.



5

İddiaların odağındaki Seher Çelik ise rahat tavırları ile herkesi şoke etti. Eşi Hasan Çelik'in hayatta olduğunu hatta kendisini de sık sık aradığından bahseden Seher Çelik, "Telefonlarımıza yanıt veriyor. Kocamı öksürüğünden tanıyorum. Mesajları okuyor sesimizi dinliyor sonra kapatıyor. Bazen ona çakal lanet mikrop yazıyorum kızsın da arasın diye ama cevap vermiyor Güveniyorum ben aldattığını düşünmüyorum. Kocam beni 5 dakika görmeyince duramazdı. Daralıyordu beni görmeyince. Ben stresten 16 kilo verdim görse üzülürdü çünkü bana kilonun yakıştığını söylerdi. Şoktayım ben de güle oynaya çıktı havada uçuyordu o gece. Ölse hissederdim. Hasan neredeysen çık gel evine ne halt karıştırdıysan" açıklamalarıyla olay oldu.



6

Hasan Çelik'in kızı Şerife Çelik ise babasının hayatta olduğunu anlattı. "Babam yok biz ne yapalım. Telefonu arıyoruz açmıyor. Bir kere açtı sesimi dinledi kapattı. İnşallah babam hayattadır başına bir şey gelmemiştir" ifadeleriyle şoke etti.



7

Seher Çelik, eşinin ailesi tarafından öldürülmüş olabileceği iddiasını ortaya attı. Taraflar canlı yayında tartıştı. Yayına ise ihbar telefonu yağdı. Komşular Seher Çelik'in uzun süre eşini aramadığını duyurdu.



8

İddialarla birlikte yayın boyunca birbirine giren aile üyelerine daha fazla kayıtsız kalamayan Müge Anlı ise, ''Burada edepsizlik yapamazsınız!'' sözleriyle konuklara isyan etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr