21.04.2022-11:23 (Son Güncelleme:22.06.2022-16:23)


1

Kadro dışı kaldığı günden beri hakkında çeşitli transfer söylentileri ortaya atılan Mesut Özil'in Fenerbahçe'deki geleceği merakla bekleniyor.



2

Fenerbahçe'ye transferiyle tüm dünyada büyük ses getiren ancak sarı lacivertli taraftarları sergilediği performansla büyük bir hayal kırıklığına uğratan Mesut Özil beklenen katkıyı sağlamayamıştı.



3

Fenerbahçe'de önümüzdeki sezzon öncesi gerçekleştirilecek olan hazırlık kampının kadrosuna da Teknik Direktör Jorge Jesus'un kararı üzerine alınmayan yıldız futbolcunun ayrılığına kesin gözüyle bakılıyor.



4

Futbolcu için Alman basınından dikkat çeken bir açıklama geldi. Bild'de yer alan habere göre Mesut Özil gelecek sezon MLS'te forma terletebilir.



5

Bu sezon 8 gol ve 2 asistlik performansı bulunan Mesut Özil için MLS ekiplerinden Los Angeles FC'nin devreye girdiği aktarıldı. Futbolcunun Fenerbahçe ile ise 2 yıl daha sözleşmesi bulunmakta. Bu anlamda yıldız isimle ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor.



6

Fenerbahçe'de Mesut Özil ile ilgili yaşanan gelişmeler gündeme bomba gibi düşmüştü.



7

Yıldız futbolcunun geçtiğimiz haftalarda takımın teknik direktörü İsmail Kartal ile aldığı süre konusunda tartıştığı öğrenilmişti.



8

O zamandan beri kadro dışı kalan futbolcu ile ilgili gelişmeler ise herkes tarafından yakından takip edilmekte.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR