21.04.2022-10:41 (Son Güncelleme:23.06.2022-15:00)


1

Genç futbolcunun başka takıma transfer olacağı konuşulurken Valerien Ismael'in oyuncunun mutlaka takımda kalmasını istediği öğrenildi.



2

Beşiktaş'ın genç futbolcusu Rıdvan Yılmaz'ın Avrupa'ya transferi çok konuşuluyordu. Fakat teknik adam Valerien Ismael'dan futbolcunun transferine izin çıkmadı. Son gelen bilgilere göre teknik adam, Rıdvan'ın yeni sezonda da mutlaka takımda kalmasını istedi.



3

Son haftalarda yükselen performansı ile dikkat çeken Rıdvan Yılmaz, cazip bir teklif gelmesi durumunda Avrupa'ya forma terletmeye sıcak bakıyordu. Fakat Valerien Ismael, genç yıldızın takımda kalmasını istedi.



4

Sportif direktör Ceyhun Kazancı ile görüşme yapan Valerien Ismael, 'Gerek Rosier gerekse Rıdvan, oynatmak istediğim sisteme tam olarak uyan oyuncular. Rıdvan'ı gönderip yeni oyuncu aramaktansa, bizimle kadroda kalmasını çok isterim.' ifadelerine yer verdi.



5

Beşiktaş'ın genç bek yıldızı Rıdvan Yılmaz ile gerek yurt içinden gerek yurt dışından pek çok takımın ilgilendiği biliniyor.



6

Bu anlamda futbolcu ile ilgili yaşanan gelişmeler büyük yankı uyandırmış durumda.



7

Siyah beyazlılar ile 59 resmi karşılaşmaya çıkan Rıdvan Yılmaz bu periyota 4 gol kaydederken, 7 kez ise asist yaptı ve toplamda 11 gole direkt olarak katkıda bulundu.



8

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR