Alkollü ve Ehliyetsiz Yakalanan Sürücünün Koronavirüs Karantinasını Deldiği Ortaya Çıktı!

Bursa'da trafik ekipleri tarafından durdurulan motosiklet sürücüsünün alkollü olduğu ve daha önceden ehliyetine el konulduğu belirlendi. Sürücünün ayrıca Koronavirüs karantinasını da deldiği ortaya çıktı.

13.09.2021-11:58 - (Son Güncelleme: 13.09.2021-11:58) Alkollü ve Ehliyetsiz Yakalanan Sürücünün Koronavirüs Karantinasını Deldiği Ortaya Çıktı!

Bursa’nın İnegöl yol kontrolü yapan trafik polisleri tarafından durdurulan motosiklet sürücüsünün alkollü olduğu ve daha önceden ehliyetine el konulduğu belirlenirken, Koronavirüs karantinasını da deldiği ortaya çıktı.

KORONAVİRÜS KARANTİNASINI DELDİ, ALKOLLÜ VE EHLİYETSİZ YOLA ÇIKTI

 İnegöl Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği ekipleri, Cuma Mahallesi Nuri Doğrul Caddesi üzerinde uygulama yaptı. 16 AAJ 397 plakalı motosikleti durduran ekipler, sürücü A.F.’nin (30) belgelerini kontrol ederken, alkol testi de yaptı. Sürücü hem alkollü hem ehliyetsiz hem de Koronavirüs karantinasında çıktı.

DAHA ÖNCE DE ALKOLLÜ ARAÇ KULLANDIĞI İÇİN EHLİYETİNE EL KONULMUŞ

Yetkililerin yaptığı kontrolde sürücünün 1.1 alkollü çıktı. Sürücünün daha öncede alkollü araç kullandığı için ehliyetine el konulduğu öğrenildi. GBT sorgulamasında ise sürücünün Covid-19 hastası olduğu ve karantinayı deldiği ortaya çıktı. Sürücüye ehliyetsiz araç kullanmaktan 2 bin 699 TL, 3. kez alkollü araç kullanmaktan 2 bin 699 TL cezai işlem uygulandı. Ayrıca sürücüye 5 gün önce de alkollü araç kullanmaktan cezai işlem uygulandığı ortaya çıktı. Motosiklet çekiciyle otoparka çekildi.

DAHA 5 GÜN ÖNCE CEZA YEDİM

Polise yalvaran sürücü A.F. ise, ‘Siz haklısınız. Allah rızası için yapmayın. Daha 5 gün önce ceza yedim. Evim şurada, motosikleti bağlamayın eve götüreyim’ diyerek motosikleti almamaları için ısrarcı oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal